Szerintetek volt peteérésem? Görbe csatolva.
Figyelt kérdés
1 éve probálkozunk sikertelenül ( mind2-en egészségesek vagyunk ). Úgy gondoltam elkezdem vezetni a hőmet, de még nem igazán tudok rajta kiigazodni. Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm.
2010. aug. 15. 09:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem még nem volt. Beteg voltál? Csak a láz miatt kérdem.
Szerintem most indult el felfelé a hőd, ha így megy tovább, akkor 2-3 nap, és meglesz az ovu.
Drukkolok!
2/9 anonim válasza:
Megnéztem még egyszer, és az is lehet, hogy a 12. napon már megvolt az ovu. Első görbe?
Néhány nap múlva többet látunk.
3/9 anonim válasza:
Úgy néz ki, hogy a 11. napon volt pé-d, de ahogy azt már előttem is írták, ez csak pár nap múlva jelenthető ki nagy bizonyossággal.
4/9 A kérdező kommentje:
igen beteg voltam de csak 1 nap volt lázam, a ciklus.hu-n 12-re irta az ovulációt, akkor pár nap múlva megint felrakom a görbét. Előre is köszönöm!!
2010. aug. 15. 10:05
5/9 A kérdező kommentje:
jah és elfelejtettem igen ez az első görbém :)
2010. aug. 15. 10:06
6/9 anonim válasza:
Be tudod jelölni, hogy azt a kiugró értéket ne vegye figyelembe, ahol beírod, ott csak ki kell pipálni, hogy ne vegye figyelembe, és akkor az átlagolásnál nem fog tévedni.
7/9 A kérdező kommentje:
Na most így áll a görbém, Szerintetek akkor 12-én volt?
2010. aug. 17. 08:11
8/9 anonim válasza:
Igen szerintem akkor, jókor is voltatok együtt:) Hajrá:)
9/9 anonim válasza:
Vegyél ovu tesztet. Én nem próbáltam még, de biztos megmutatja, volt-e tüszőrepedésed, és ha volt akkor peteérésed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!