Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ott valami csikféle? Kép...

Van ott valami csikféle? Kép csatolva.

Figyelt kérdés

Csak képzelődöm? Ez szellemcsik?

[link]

2009. nov. 25. 14:46
 61/98 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gratulációkat! Remélem igazatok van és ez tényleg egy pozititv.

Gratulálok kedves utolsó Válaszoló! Nálatok már akkor lesz szivhang! Azt olyan jó hallani.. :-))

Ma veszek egy érzékenyebb tesztet (azaz kettőt belőle:-)) és kipróbálom délután. Tudom, reggel jobb lenne, de addig úgysem birnám ki. És ezért is veszek kettőt! :-))

2009. dec. 2. 07:41
 62/98 anonim ***** válasza:
én nagyon kíváncsi vagyok ird meg mi lett!
2009. dec. 2. 08:14
 63/98 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 2 missed.ab-os.Azért majd akkor is írhatnál,ha már 100 %ban is tudsz eredmény.Olyan jó már túl lenni ezen a részen(teszt,idegeskedés...),remélem neked is hamar vége ennek a résznek;)
2009. dec. 2. 08:16
 64/98 anonim ***** válasza:
sziasztok.en ugyanigy vagyok ugyanilyen halvany csikos tesztel,írd meg ha napkozben megcsinalod mi lett en delkorul megyek csak patikaba nekem ma kesik 3ik napja.
2009. dec. 2. 08:20
 65/98 A kérdező kommentje:
Szia. Hát ha már 3 napja késik, akkor valószinűleg ma már egy szép egyértelmű pozitiv teszted lesz. Drukkolok! Ird meg hogy mi lett! Mióta próbálkoztok?
2009. dec. 2. 08:23
 66/98 anonim ***** válasza:
ez a 2ik honap,nekem mar van 2 fiam most 3 ikat szeretnenk.ok hamar osszejottek,majd delutan csinalok meg1ett majd aztan megirom.
2009. dec. 2. 10:51
 67/98 anonim ***** válasza:
elozo vagyok,megcsinalta 2 vastag csik jott mar elo.
2009. dec. 2. 12:44
 68/98 anonim ***** válasza:
megcsinaltam
2009. dec. 2. 12:44
 69/98 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Sok boldogságot kivánok! :-))

REmélem hamarosan én is jó hirrel szolgálhatok.

2009. dec. 2. 12:48
 70/98 anonim ***** válasza:
varni fogom majd ird meg te is,remelem nektek is sikerult akkor kb egyszerre fogunk szulni.
2009. dec. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!