Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ott valami csikféle? Kép...

Van ott valami csikféle? Kép csatolva.

Figyelt kérdés

Csak képzelődöm? Ez szellemcsik?

[link]

2009. nov. 25. 14:46
 31/98 A kérdező kommentje:

Nem vagyok benne biztos hogy melyik nap kéne megjönnie, de általában újholdkor vagy teliholdkor szokott. Ezért gondolom hogy talán holnap lenne esedékes. Sajna elég rendszertelen a ciklusom.

A tesztet gyógyszertárban vettem, de ne Magyarországon. Szerintem otthon nem lehet ezt a fajtát kapni. Az érzékenysége: 12,5 ml/U

2009. dec. 1. 15:02
 32/98 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baba, de pár nap mulva ismételd meg, és kérlek azt is tedd fel!

Addig is gratula!

2009. dec. 1. 15:02
 33/98 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozi. Gratula! :)
2009. dec. 1. 15:07
 34/98 anonim ***** válasza:
100%
14.49 vagyok.Nekem 2 vetélésem volt a kisfiam előtt és vele az 5 héttől a 11 hétig Utrogestant kaptam.Sokan mondják azt,hogy akinek alacsony a progeszteron szintje annál a HCG is kisebb mennyiségben termelődik.
2009. dec. 1. 15:18
 35/98 A kérdező kommentje:
Sajnálom, biztos nehéz volt 2szer is átélni. Sajna nekem is volt egy vetélésem most júliusban. Ha hétvégén tényleg kiderül hogy babát várok, mármint a tesztem erősebb lesz, akkor hétfőn egyből rohanok a dokihoz feliratni gyógyszert.
2009. dec. 1. 15:23
 36/98 anonim ***** válasza:
100%

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?!:-( Nekem halvány pozitívnál nem volt baba...vagy ha volt akkor nem sokáig.:-(

Én teljes szívemből kívánom, hogy ott legyen a Baba a pocakodban!!!:-)

2009. dec. 1. 15:26
 37/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt könnyű,de tényleg igaz,hogy az idő segít és főleg az,hogy végül lett 1 egészséges kisfiam.Pont ezért mentem én is korán a dokihoz,aki meg is jegyezte(a korai látogatás miatt),hogy örüljek,hogy olyan jó szeme van és látja azt,amit esetleg más doki nem venne észre;)
2009. dec. 1. 15:33
 38/98 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nagy szerencséd van a dokiddal! És minden jó, ha jó a vége! :-)

Olyan bolond vagyok.. Itt nézegetem a tesztet.. :-)) azóta egyébként sokat erősödött és egy szépen látható csik lett belőle. Férjemnek nem merem megmutatni. Ha nem jön meg holnap, akkor tesztelek Vele együtt valamelyik reggel.

2009. dec. 1. 15:40
 39/98 anonim ***** válasza:
68%

12 éezékenységű nem túl érzékeny, szóval ezért ilyen halvány a teszt!ha itt magyarországon vennél pl, pregimax ez 25 ös érzékenységű,és tuti erős csik lenne!!!!!!

na megvan mért ilyen halvány a csík:)))))))

2009. dec. 1. 16:04
 40/98 anonim ***** válasza:
100%

???? az utolsót nem értem... nem annál erősebb minél kisebb a szám?

mert a 10-re írják, hogy extra érzékeny, a 25-re hogy érzékeny...

2009. dec. 1. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!