Előre is elnézést, ciki, de megkérdezhetem?
Szóval jövő hét közepére várom (vagyis nem várom)a mensimet,és van egy furcsa tünetem(ha annak nevezhető).
Igazából kíváncsi vagyok volt-e valakinek ilyen...
Szóval fel vagyok puffadva,és nagyon sokat kell pukiznom.(semmi puffasztó dolgot nem ettem)Elnézést,de nem merem megkérdezni senkitől,olyan cikinek érzem.Kicsit fájdogál a mellem is,hányingerem van,de az előzőleg leírt dolgok erősebbek..
Lehet valami köze a teherbeeséshez,hogy nagyon "gázos" vagyok?
#15-ös vagyok.
Köszönöm szépen, még várom a "nem várt-at", kedden kell nem megjönnie. DE van egy 4 éves lányom, vele is kimutatta a teszt már 4-5 nappal előtte. Hát remélem most sem ver át :)
Egyébként nagyon fájnak a melleim is, amik nem szoktak.
Keddig kiderül. Drukkolok neked :)
Na nálam a puffadás az egyik első tünet volt... ráadásul mind a két terhességemnél. 1 hét késésnél már a gyomorégés is jelentkezett :(
Drukkolok!
#15-ös vagyok
Sziasztok. Köszönöm a kedves biztatásokat mindenkinek. Nekem sajnos ma reggel megjött :(
Új hónap, új remény. A kistesóért mindent :)
Drukkolok mindenkinek.
2 nappal hamarabb jött meg, keddre nem vártam. Igen volt pozitív teszt, de borzasztóan haloványka volt. Így nem is hittem el annyira.
Olyasmi mint szokott lenni a vérzésem, erős pirosas :(
Kedves Kérdező!
Veled mi van azóta?
Baba volt a dologban? ;)
Remélem igen!
Bocsánat,hogy elfelejtettem írni,de tegnap megjött:(
Talán a jövő hónapban sikerül:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!