Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előre is elnézést, ciki, de...

Előre is elnézést, ciki, de megkérdezhetem?

Figyelt kérdés

Szóval jövő hét közepére várom (vagyis nem várom)a mensimet,és van egy furcsa tünetem(ha annak nevezhető).

Igazából kíváncsi vagyok volt-e valakinek ilyen...

Szóval fel vagyok puffadva,és nagyon sokat kell pukiznom.(semmi puffasztó dolgot nem ettem)Elnézést,de nem merem megkérdezni senkitől,olyan cikinek érzem.Kicsit fájdogál a mellem is,hányingerem van,de az előzőleg leírt dolgok erősebbek..

Lehet valami köze a teherbeeséshez,hogy nagyon "gázos" vagyok?

2013. dec. 13. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok.

Köszönöm szépen, még várom a "nem várt-at", kedden kell nem megjönnie. DE van egy 4 éves lányom, vele is kimutatta a teszt már 4-5 nappal előtte. Hát remélem most sem ver át :)

Egyébként nagyon fájnak a melleim is, amik nem szoktak.

Keddig kiderül. Drukkolok neked :)

2013. dec. 13. 23:17
 22/30 anonim ***** válasza:

Na nálam a puffadás az egyik első tünet volt... ráadásul mind a két terhességemnél. 1 hét késésnél már a gyomorégés is jelentkezett :(

Drukkolok!

2013. dec. 14. 11:00
 23/30 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 2 kis embriót hozott a mitulásbácsi :D (lombikos vagyok),pont 6-án volt a beültetés. Jövőhét szerdán kell mennem vérvételre ,akkor tudom meg az eredményt. Napok óta estig úgy fel püffedek,hogy szinte "antiszociális" leszek,már tényleg "ciki" a párom előtt is. Én sem olyanokat eszek! Az eddigi programoknál,nem volt ilyen és remélem,ez jót jelent nálunk is ;)!
2013. dec. 14. 12:56
 24/30 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok

Sziasztok. Köszönöm a kedves biztatásokat mindenkinek. Nekem sajnos ma reggel megjött :(

Új hónap, új remény. A kistesóért mindent :)

Drukkolok mindenkinek.

2013. dec. 15. 10:46
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy pozitív teszt után megjött? Hanyadik napon teszteltél? Késve jött meg? Nagyon sajnálom :(
2013. dec. 15. 11:30
 26/30 anonim ***** válasza:
Jut eszembe! A vérzésed ugyan olyan mint szokott?
2013. dec. 15. 11:33
 27/30 anonim ***** válasza:

2 nappal hamarabb jött meg, keddre nem vártam. Igen volt pozitív teszt, de borzasztóan haloványka volt. Így nem is hittem el annyira.

Olyasmi mint szokott lenni a vérzésem, erős pirosas :(

2013. dec. 15. 13:26
 28/30 anonim ***** válasza:
A tesztet csak azért csináltam meg hamarabb, mert lányomat is jóval hamarabb kimutatta, most is ebben reménykedtem. :(
2013. dec. 15. 13:27
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Veled mi van azóta?

Baba volt a dologban? ;)

Remélem igen!

2013. dec. 22. 21:33
 30/30 A kérdező kommentje:

Bocsánat,hogy elfelejtettem írni,de tegnap megjött:(

Talán a jövő hónapban sikerül:))

2013. dec. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!