Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előre is elnézést, ciki, de...

Előre is elnézést, ciki, de megkérdezhetem?

Figyelt kérdés

Szóval jövő hét közepére várom (vagyis nem várom)a mensimet,és van egy furcsa tünetem(ha annak nevezhető).

Igazából kíváncsi vagyok volt-e valakinek ilyen...

Szóval fel vagyok puffadva,és nagyon sokat kell pukiznom.(semmi puffasztó dolgot nem ettem)Elnézést,de nem merem megkérdezni senkitől,olyan cikinek érzem.Kicsit fájdogál a mellem is,hányingerem van,de az előzőleg leírt dolgok erősebbek..

Lehet valami köze a teherbeeséshez,hogy nagyon "gázos" vagyok?

2013. dec. 13. 21:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nah,felcsigáztatok most...győzzem kivárni a szerdát...:))
2013. dec. 13. 22:25
 12/30 anonim ***** válasza:
A puffadás tipikusan korai terhességi tünet, mivel a terhességi hormonváltozások lassítják a bélmozgást, tehát az emésztést is, így több bélgáz tud termelődni. Hogy ennyire kora lenne, azt nem tudom, de én a várható menstr. előtt 3-4 nappal már folyamatosan tompán émelyegtem. Ennek is később illenék jelentkeznie és mégis...Tuti biztos voltam a terhességben , és nem is tévedtem.
2013. dec. 13. 22:35
 13/30 A kérdező kommentje:
Nov.28-án voltunk együtt utoljára,azóta nem,(munkahelye miatt)jövő hét elején lehet csinálok egy tesztet..
2013. dec. 13. 22:41
 14/30 A kérdező kommentje:
bocs még dec-6-án itthon volt,akkor is:)Jó kis meglepi lenne..:)
2013. dec. 13. 22:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is csinálok, egyre több ilyen "ciki" dolgot majd' egy hete, és ma haloványka pozi lett a tesztem :)

És tényleg elsők között említik a puffadást, mint tünetet. :) ;)

2013. dec. 13. 22:44
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát szuper,most,hogy aludjak el? :))))pörgök :))
2013. dec. 13. 22:46
 17/30 A kérdező kommentje:
Ja bocsi,Gratulálok a pozihoz!Mikorra nem vártad?
2013. dec. 13. 22:47
 18/30 anonim ***** válasza:
na,kellett neked ide jönni:)én ezért nem kérdezgettem sehol:D (mert mivan ha beleélem magam és mégse)amúgy te hogy érzed?ha jövő hétre nem várod,akkor szerintem esélyes,hha van valami,h a "Mitulát bááti,hottta...":D
2013. dec. 13. 22:50
 19/30 A kérdező kommentje:

Mitulát bááti,hottta...":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez jóó:)

Nem is tudom,néha úgy érzem nem fog megjönni,de van mikor úgy,hogy ááá tuti...nem találgatok,majd tesztelek,,,az elsőnél csináltam vagy 10 tesztet,hogy elhiggyem .Most nem leszek ilyen durva:)

2013. dec. 13. 22:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Nézz át a terhesség témakörbe! 20.16 kérdés.
2013. dec. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!