Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónap fogamzásgátló szedés...

2 hónap fogamzásgátló szedés ennyire összezavarja a hormonokat?

Figyelt kérdés

2 hónapig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam nov. elején, mert állandóan fájt a fejem vagy émelyegtem. Utána együtt voltunk a párommal, megszakítással párszor. Ám a megvonásos vérzés óta nem jött meg, csak egyszer abbahagyás után 2 héttel kb. de az csak rózsaszínes folyás volt, ami másnap barnázásra váltott és vége is volt.

Azóta néha émelygek, volt amikor 10 napig fájt a hasam, derekam, aztán a mellem is érzékeny volt, most már csak teltebb mell és nagyfokú éhség a tünet (néha émelygéssel).

Terhes elvileg nem vagyok, 2 negatív tesztem van.

Létezik, hogy 2 hónapnyi szedés ennyire összekavart? Előtte szedtem már ezt a gyógyszert huzamosabb ideig, de sose okozott bajt.

2013. dec. 12. 13:12
 1/1 anonim válasza:
Szerintem előfordulhat.. Én július óta szedem, az első 3 hónapban semmi bajom nem volt, de az utóbbi 3 mensimmel midnig volt valami..., vagy rövidebb volt, vagy késett egy napot, vagy alig-alig volt... Fáj az alhasam, feszülnek a melleim, sokat fáj a fejem... Terhességre gondoltam, voltam laborban és tesztet is vettem, de negatív lett, illetve voltam hasi UH-n is, de nem láttak semmit. Szerintem a gyószertől lehet. Hétfőn megyek hüvelyi UH-ra. Remélem nem vagyok terhes. Ha nem, és más bajom sincs, akkor tuti a gyógyszertől, szóval szerintem neked is simán bekavarhatott.
2013. dec. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!