10 év fogamzásgátló szedés utáni esélyek?
Figyelt kérdés
10 évig szedtem a Lindynette 20-at, 1 hete hagytam abba.Nektek mennyi idő múlva jött össze a baba?2013. máj. 8. 22:36
1/10 anonim válasza:
Nem lehet megmondani. Vki azonnal teherbe esik, vkinek meg soha nem lesz spontán peteérése.
Ha előtte rendben volt a menzeszed, akkor jobbak az esélyeid.
2/10 A kérdező kommentje:
Előtte minden rendben volt.
Viszont az utóbbi 3-4 hónapban csak 2-3 napig volt vérzés.Az utolsó el is maradt.Nagyon sok volt ez a 10 év.
2013. máj. 8. 23:02
3/10 anonim válasza:
Én 9 évig szedtem. Szerettem volna megfigyelni a testem működését, így én a tervezett babaprojekt előtt 9 hónappal hagytam abba a fogamzásgátlót, és elkezdtem mérni az ébredési hőmérsékletemet. Utána az első védekezés nélküli hónapban sikerült a kisbabánk. Nálam nem okozott semmi negatívat a sok évig tartó gyógyszerszedés.
4/10 anonim válasza:
10 év gyógyszer után első próbálkozásra jött a baba.Aztán a tesó is...
5/10 anonim válasza:
7 év gyógyszerszedés 1 év szünet után (nem próbálkoztunk) első hónapban sikerült.
6/10 anonim válasza:
Kb. 8 évig szedtem, sokáig azt amit te is. Abbahagytam, megjött hétfőn, szombaton elmúlt, együtt vtunk és össze is jött a babó. Most lesz 10 hós, egészséges, okos, gyönyörű!
Drukkolok!
7/10 anonim válasza:
Nővéremnek egyből összejött az abbahagyás után, nekem 2 év alatt sem jött össze. Ennyire különböző.. nem lehet megmondani..
8/10 anonim válasza:
Én is 10 évig szedtem. Mikor abbahagytam, 3 hónapot vártunk, majd 5 hónapra (tehát összesen 8) rá terhes lettem. Most 23 hónapos a babó :o) !
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Aranyosak vagytok!:)És akkor kezdődik a várakozás...:)
2013. máj. 9. 22:41
10/10 anonim válasza:
Nekem mindig rendesen megjött a 10 év abbahagyás után is,viszont a baba 3. éve nem jön,szóval nekem teljesen elfelejtette a szervezetem hogy hogyan kell működni,most kezd helyreállni,midenféle gyógyszerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!