Igaz az, hogy fogamzasgatlo szedes utan konnyebb a teherbeeses?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 18:16
2/14 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz igy. Viszont lombik kezelés elött akinek szüksége van (méh állapotától függ) rá gyakori hogy annak felirnak 1-3 hónapra fogamzásgátlót mert állitólag jót tesz a méhnek és ugy nagyobb az esély a beágyazódásra. Viszont a hormonháztartásodnak nem tesz jót, igy ez csak akkkor igaz ha utána kezdődik a mesterséges hormonpótlás.
3/14 anonim válasza:
Nekem a lányom gyógyszer lerakása utáni 2. hónapban összejött! De változó!
4/14 anonim válasza:
Lomik elött nem azért adnak fogigátlót, hanem, hogy pihenjenek a petefészkek és a stimulálásnál több tüsző legyen.
5/14 anonim válasza:
Én 11 hónapja hagytam abba a tablettát, de eddig semmi...
6/14 anonim válasza:
nekem a lerakása utáni 10. napon voltunk együtt és el is készült a pci fiam :) nekema doki azt mondta, ez akkor lehet segítség, ha a gyógyszer szedése nélkül nem lenne olyan pontos a ciklusod (mint ahogy nekem sem volt), mert az abbahagyás utáni 1-2 hónapban még szabályozhatja a ciklust gondolom a hormonok miatt. De a tesómék már lassan fél éve próbálkoznak és semmi.
7/14 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek azt mondták a meddőségiben hogy azért kell szednie mert szépen helyre hozza a méhnyálkahártyáját és könnyebb lesz a beágyazódás.
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem cisztara adta a nogyogyasz,hogy az megszunteti,es utana nagy eselyel jon a baba! Nem tudom ha bizhatok e ebben!
2013. máj. 10. 22:04
10/14 A kérdező kommentje:
3 darab,valami policisztas ovarium van odairva
2013. máj. 10. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!