Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen praktikákkal estetek...

Milyen praktikákkal estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Gondolok itt teára,gyógyszerre,vitamminra,gyertyállásra,stb. Régóta szeretnénk,de nem akar összejönni. Mit ajánlotok? Kinél mi vált be és mennyi idő után?
2009. nov. 23. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Nem kellene erőltetni, akkor jön, mikor kell. A gyertyaállás eleve röhejes, semmit sem ér, tévhit..
2009. nov. 23. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Tévhit és röhej ide vagy oda, mi most kipróbáltuk a gyertyaállást és jót nevettünk közben. Nem hiszem hogy görcsös lenne az ilyen. Én most arra figyeltem, hogy a szerelmeskedés végén a póz megfelelő legyen :) Meg lh tesztet is használtam. Még jó különben a hőm alapján simán azt hittem volna hogy peteérés után vagyok.

Korábban ittam málnát, palástot, barátcserjét szedtem (ami szerintem egyébként jó kis szer), szépiát (na az nem vált be nekem, de másnak egyből babája lett), aztán semmit, abbahagytam mindent. Most ismét hőmérő, lh, és pozitúrák :))

2009. nov. 23. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jah és mikor először babás lettem, akkor nagyon terméknyes tojásfehérjés folyásom volt, hazarendeltem apát és szex. Egyből össze is jött.
2009. nov. 23. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még ittam a cicka teát nem jött össze,csak összekavarta a hőmet.Abbahagytam,és a következő hónapban megfogant a kis Kincsünk:-)15 hetes km
2009. nov. 24. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még szoptatom a kicsi fiamat,aki már 18 hós.És szerettünk volna kistesót,de mivel rá is két évet vártunk,és így is inszeminációval sikerült,elhatároztuk,hogy tesót gyártunk.Először cickafarfű teával rendbe tettem a menszimet,mert 40-50 naposak voltak a ciklusaim.Amikor 2 ciklusom visszaállt,elkezdem menszi után
2009. nov. 24. 08:27
 6/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mi az ovuteszteket vetettük be, és szex utáni legalább 30 perces fekvést, de nem jött be. Aztán a dokim közölte, hogy előjegyez lombikra, és megnyugodtam, hogy most akkor már tuti lesz babánk. Poztívat teszteltem két hét múlva. :) Sajnos nem maradt meg, de ez már egy másik történet.

2009. nov. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!