Milyen praktikákkal estetek teherbe?
Tévhit és röhej ide vagy oda, mi most kipróbáltuk a gyertyaállást és jót nevettünk közben. Nem hiszem hogy görcsös lenne az ilyen. Én most arra figyeltem, hogy a szerelmeskedés végén a póz megfelelő legyen :) Meg lh tesztet is használtam. Még jó különben a hőm alapján simán azt hittem volna hogy peteérés után vagyok.
Korábban ittam málnát, palástot, barátcserjét szedtem (ami szerintem egyébként jó kis szer), szépiát (na az nem vált be nekem, de másnak egyből babája lett), aztán semmit, abbahagytam mindent. Most ismét hőmérő, lh, és pozitúrák :))
Szia!
Mi az ovuteszteket vetettük be, és szex utáni legalább 30 perces fekvést, de nem jött be. Aztán a dokim közölte, hogy előjegyez lombikra, és megnyugodtam, hogy most akkor már tuti lesz babánk. Poztívat teszteltem két hét múlva. :) Sajnos nem maradt meg, de ez már egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!