Mennyi plusszal estetek teherbe?
Sajnos rajtam az utóbbi néhány hónapban feljött 8 kg. Nagyon soknak érzek már most. (167 cm és 73 kg)
Mit tanácsoltok? Tornázok minden nap, de zabálok is keményen...
Ilyenkor még többet fogok hízni?
Úgy is próbálkozhatok leadni, hogy már "beterveztük" a babát.
Nem lesz semmi baja így az első hetekben?
Szia. 175 cm vagyok, és 76 kg voltam mikor terhes lettem (kb. 8-10 kg feleslegem volt). Az első 20 hétben csak hánytam, így lementem 72 kg-ra. 82 kg-mal mentem szülni a 39. héten.
Most 2,5 éves a gyerek, mindenféle fogyókúra és egyéb nélkül 73 kg vagyok.
én 178 cm vagyok és 63 kg.
szeretnék legalább 5 kg-tól megszabadulni hátha ez is segíti a teherbeesést.
Rajtam nem volt plusz kiló az első gyereknél.
De cserébe híztam 25 kg-ot!
Aztán le is adtam mindet. (Alkati dolog, szerencsém van, nem fogyóztam).
Másodikkal úgy alakult hoyg ahoz a súlyomhoz képest mint amennyivel az első terhességet kezdtem,na ahoz képest 2,5 kiló plusz volt rajtam,de egyesek szerint meg inkább ez a normáls súlyom, mert így normálisabban néztem ki.
Szerintem inkább terhesség előtt add le a kilókat, ha megteheted,és találsz egy módszert amivel megy is lefelé, mert utána csak nehezebb lesz.
Szedsz valami vitamint?
Mert pl én is szedtem már onnantól kezdve hogy terveztük a babát, és nekem farkas étvágyat csinált,azért híztam 25 kg az első gyerkőcnél.
80 körül van az ideális súlyom, 88-al estem teherbe, és most vagyok 103 :'( (183 cm vagyok)
Majd talán ha meglesz a baba, el tudok járkálni sportolni, addig kibírom....
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!