Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normál esetben mennyi idő...

Normál esetben mennyi idő alatt eshetek/estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az, hogy már haramadjára jött meg ma a nem várt.... 26 vagyok, a párom 27. Az első babánk lenne és kezdek elkeseredni. :( Pedig mindig pé-re időzítjük az "akciót".... Szerintetek? Köszi előre is!
2011. szept. 30. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nem az lehet a baj hogy nagyon rágörcsölsz a témára?

2011. szept. 30. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
várj még kb 3 hónapot és ha addig sem sikerül akkor,menjetek orvoshoz, jobbat nem tudok
2011. szept. 30. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk az 5. hónapban sikerült. Pedig mi is együtt voltunk pé-kor előtte is.
2011. szept. 30. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3 sikertelen hónap után nehogy elkeseredj!!!

Az elsőnél teljesen rágörcsöltem, minden praktikát bevetettem és csak akkor jött össze 8 hónap után, amikor nem néztem, hogy mikor van peteérésem, nem feküdtem így-meg úgy, stb.

A második meg azonnal összejött.

2011. szept. 30. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Az első baba az 1 hónapban sikerült, a második a 3. hónapban...a 3.-at e hónapban kezdjük...:-)Csak ne aggódj, és ne a baba lebegjen a szemed előtt sex közben!
2011. okt. 1. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
12%

13:29

minek az a sok gyerek??

2011. okt. 1. 13:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Így azért már jobban érzem magam... :) És valóban ez lehet a probléma, hogy nagyon rágörcsöltem a dologra (remélem :) )! Akkor mi is ebben a hónapban kezdjük, az elsőt. ;) Csak lazán! :D Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki járt már hasonló cipőben és nem tudok tanácsot kérni senkitől úgyhogy mégegyszer köszönöm mindenkinek, sokat jelentett! :)
2011. okt. 1. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:38

Milyen ostoba vagy!

Örülök, mikor ilyet olvasok, hogy valakinek 3, vagy több gyermeke van.

Elöregedő társadalomban élünk ami azt jelenti, kevesebb gyermek születik, mint ahányan meghalnak és ez nem csak ránk jellemző, hanem egész Európára.

Ha 2 gyermeked van, azzal csak magatokat, a szülőpárt pótolod, ahhoz, hogy újra többen legyünk, legalább 3-at kellene szülni, hiszen csak a 3. gyermek a tényleges szaporulat.

2011. okt. 2. 10:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Ma pozitívat teszteltem! :) Hihi! :) Olyan boldog vagyok! ;)))) Éljen a péntek 13.! :D

Szóval nekünk 5 hónap volt! :)

2012. jan. 13. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 13. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!