Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom felfogni, hogy...

Nem tudom felfogni, hogy terhes vagyok? Érdemes elolvasni.

Figyelt kérdés
Késett a menszeszem15 napja csinàltam teszte de negatív lett.Tovább késett már 20 napja csináltam még 2 tesztet és az is negatív lett.A 2 ckosys hónapomon vagyok túl.Elmenten az orvosomhoz hogy nem jön meg de a tesztek negatívak.Megultrahangozott és látott egy 5-6 hetes terhességnek megfelelő petezsákot.Nem mertem kérdezgetni semmit azt mondta hogy 2 hét mùlva megint megnéz.Töltenék fel róla képet csak nem tudom hogyan kell.Arra lennék kiváncsi hogy volt más is így?És ha nem petezsák akkor mi lehet?Azt mondta ez megfelelhet annak de mást nem mondott.
2013. dec. 11. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Már 3x látta uh-n a kis petezsákot, növöget is, viszont a tesztjeim még negatívak. Mondjuk nekem még csak ez a 4.-ik hét, remélem nem nézte el az orvos. Egyébként első terhességemnél is két hetes késéssel mutatta ki a teszt. Drukkolok!
2013. dec. 12. 06:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolòk nektek a negatív teszt mellett volt terhes tünet?
2013. dec. 12. 07:14
 13/14 anonim ***** válasza:
" vagyok a mellem feszült és érzékenyebb volt...kb a 8 héttől voltam felfújódva és volt egész napos hányingerem azt hittem vírus....
2013. dec. 12. 07:53
 14/14 anonim ***** válasza:
" = 2
2013. dec. 12. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!