Nem tudom felfogni, hogy terhes vagyok? Érdemes elolvasni.
Én is hasonlóan jártam csak nem szedtem semmit, nem választja ki vesém a vizeletbe a hcg-t...így 13 hetesen tudtam meg, majd 14...
Barnáztam minden mensinél, és PCOs vagyok eszembe se jutott hogy nem ettől van...majdnem lemaradtam a 12 hetes uhról, a kombinált tesztet már meg sem csinálták mert azt mondták késő
www.kepfeltoltes.hu
Értelemszerűen, tallózás, kiválasztod, feltölti. A végén pedig kiad egy csomó linket, és a "DIREKT link"et kell bemásolni ide.
Szintén hasonlóan jártam, mint te. Csak lőttem a teszteket, aztán úgy a 10. negatív után feladtam. Következő héten elmentem dokihoz, hogy nem jött meg és állandóan szurkál és picit görcsölget a hasam. Mondtam hogy lehet hogy cisztám van és valahogy szabaduljunk meg tőle, mert én babát szeretnék. Mondhatom hogy köpni-nyelni nem tudtam, amikor két dobogó szívű 6 hetes babát mutatott az uh. monitoron. A mai napig nem tudom hogy miért nem mutattak a tesztek semmit.
Szóval fel a fejjel és csak pozitívan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!