Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma tudtam meg hogy terhes...

Ma tudtam meg hogy terhes vagyok, de eddig dohányoztam. Ha most abba hagyom akkor még nem lesz baja a babámnak? 6 hetes.

Figyelt kérdés
Nagyon aggódok!
2013. dec. 10. 14:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
nem kell aggódnod a 6. hétig smemi nem emgy át a babába. Az emberi szervezet ezt jól kitalálta. A 6.h éten alakul ki a aköldökzsinor csak akkor csatalakozik az anyuka anyagcseréjéhez a baba.
2013. dec. 10. 14:18
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

Remek ha ma leteszed!

Hajrá és boldog babavárást!

2013. dec. 10. 14:19
 3/24 A kérdező kommentje:
Leteszem! Mindennél többet ér a baba!
2013. dec. 10. 14:22
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

örülök hogy ilyen gondolkodású ember is van.

Azért ne ijedj meg :) eslő hónapban én is szívtam, egyrészt nem tudtam hogy terhes vagyok, másrészt pár napba beletelt míg letettem.

viszont volt a környezetemben olyan kismama, aki 39 hetesen is még javába szívta...:/

2013. dec. 10. 14:27
 5/24 A kérdező kommentje:

Pontosan 6 hetes 2 napos. De akkor ugye nem lesz baja ettől?

Leteszem mert már régóta vártunk a kicsire.

2013. dec. 10. 14:42
 6/24 anonim ***** válasza:
nem lesz baj nyugi:)
2013. dec. 10. 14:45
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, de tedd le mindenképpen! Nagyon örülök, hogy van még ilyen felelősségteljes kismama!
2013. dec. 10. 15:37
 8/24 anonim ***** válasza:
Én is a héten tudtam meg hogy babánk lesz és én is cigiztem.Nekem csak az fura hogy vele nem volt hányingerem a cigitöl mert az elöző babát így vettem észre.Neked sincs hányingered a cigitöl?Persze így könnyebb leszokni mert motívál a baba:-)
2013. dec. 10. 15:58
 9/24 A kérdező kommentje:
Nincs hányingerem a cigitől. De amúgy elég sok mindentől van! :)
2013. dec. 10. 16:43
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem dohányzom, így nem biztos, hogy jól írom...erről talán a nőgyógyászodat kéne megkérdezned...de én úgy hallottam, hogy ha nagy dohányos vagy/voltál, akkor csak fokozatosan szabad abbahagyni a dohányzást, mert a hirtelen abbahagyott cigizés elvonási tüneteket okoz, amivel rosszabbat tehetsz, mintha még 2-3 szálat elszívsz egy nap. De ezt úgy hallottam tényleg a nagy dohányosokra vonatkozik!

Sok sikert a leszokáshoz! Boldog babavárást! :)

2013. dec. 10. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!