Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma tudtam meg hogy terhes...

Ma tudtam meg hogy terhes vagyok, de eddig dohányoztam. Ha most abba hagyom akkor még nem lesz baja a babámnak? 6 hetes.

Figyelt kérdés
Nagyon aggódok!
2013. dec. 10. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
utolsó ezt én is hallottam épp ezért is hagytam abba fokozatosan pár nap alatt csökkentgetve.
2013. dec. 10. 22:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Most akkor 10 és 11-es válszoló azt mondjátok,hogy fokozatosan hagyja abba? De hát a cigi se rám se a babára ninics jó hatással. Kb.5-6 szálat szívtam naponta.
2013. dec. 11. 04:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én is ebben a cipőben járok. Én igyekszem napi 1-2 szálat szívni és mihamarabb letenni!!Tegnap egész nap nem gyújtottam rá feszült is voltam rendesen estig bírtam :( akkor 2 szálat szívtam el és ma is igyekszem megállni ameddig tudom. Gratulálok a picihez!! És mihamarabbi leszokást kívánok.A.
2013. dec. 11. 08:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, próbáld meg úgy hogy pl. reggel ha kell akkor rágyújtasz, azután ha nagyon muszáj délben, és ha kibírod másnapig akkor csak másnap, ha nem akkor este még 1 szál belefér.

De azt is kipróbálhatod, hogy beleszív egy párat elnyomod, és ha érzed hogy kell akkor ugyanazt gyujtod meg, és megint egy pár szívás után elnyomod.

Nekem a második terhességemmel 5 hetes korig szívtam erősen mert nem tudtam még akkor hogy babám lesz. De miután megtudtam, csökkentettem én is, és egyik nap úgy ébredtem fel, hogy még a szagától is majdnem elhánytam magam, azóta a füstöt se bírom elviselni :/

2013. dec. 11. 09:17
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Én már 12. hetes terhes voltam amikor megtudtam, hogy babám lesz (fogamzásgátlót szedtem). 15 éve dohányoztam napi 1 dobozt szívtam. Az ultrahangon mikor kiderült a terhességem első mondatom az volt, hogy Úristen dohányzom, nem lesz baja? A doki megnyugtatott, hogy ha most leteszem a cigit akkor olyan mintha nem is dohányoztam volna. Egyből letettem..tény hogy hiányzott, de nem akartam, hogy "fuldokoljon" a babám a hasamba (vizuális típus vagyok).

Nem lesz baj ha nem fokozatosan hagyod abba...dokim azt mondta, hogy hirtelen ért sokkos stresszhatás miatt elvetélhet egy anyuka, de a dohányzásról való leszokás nem okoz ilyen erős stresszt...jobban árt a babának az oxigénhiányos vér.

De beszélj az orvosoddal, egy jó doki soha nem fogja azt mondani, hogy : persze kismama dohányozzon, de lassan rakja le a cigit.

Lányom 4kg-val született, teljesen egészséges, már 21 hónapos cserfes kiscsaj:)

Boldog babavárást kedves kérdező!!!:)

2013. dec. 11. 14:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Na most legyek okos,akkor mit csináljak!? Ma nem gyújtottam rá de egész végig kattogott az agyam! :)
2013. dec. 11. 19:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de szerintem gáz, ha nem tudod mit csinálj. Miért akarsz bagózni mikor gyermeket vársz??

Belül tudnod kéne mi a helyes..szerintem senki nem fog támogatni abba, hogy szívd kismamaként a cigit...ha mégis annak gratulálok!

2013. dec. 12. 00:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nem vagyok flúgos csak ha elolvasod az előtted lévő válaszokat akkor tudni fogod miért töprengek. De nem gyújtok rá.
2013. dec. 12. 05:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom hogy olvasod e még a válaszokat. én kb két hete tudtam meg hogy terhes vagyok. az nap még cigiztem melóban is otthon is, de a pozi teszt után kevesebbet a szokottnál. azt másnaptól már a melóban nem cigiztem csak otthon reggel, meló előtt, és este meló után, tehát 3 szálat mindaddig míg el nem fogyott az a doboz cigi, kb 5-6 napig volt így. ahogy elfogyott nem gyújtottam rá. ennek kb 1 hete hogy nem cigizek, a párom keveset de rágyújt és ott vagyok néha mellette de nem zavar ami engem nagyon meglep, de úgy látszik tudat alatt a baba irányít :) tehát ahogy gondolod, ezt a fokozatos leszokást sem hónapokra kell tervezni, nekem egy hét bőven elég volt hogy "elbúcsuzzak" a cigitől egy időre
2013. dec. 21. 09:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Megláttam a picim pulzáló szivecskéjét nem volt kérdés hogy abba hagyom-e. És ami engem is meglep egyáltalán nem hiányzik! :) Sőt a mukatársaim mind szívják de nem zavar! :)
2013. dec. 21. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!