Ma tudtam meg hogy terhes vagyok, de eddig dohányoztam. Ha most abba hagyom akkor még nem lesz baja a babámnak? 6 hetes.
Igen kérdező, próbáld meg úgy hogy pl. reggel ha kell akkor rágyújtasz, azután ha nagyon muszáj délben, és ha kibírod másnapig akkor csak másnap, ha nem akkor este még 1 szál belefér.
De azt is kipróbálhatod, hogy beleszív egy párat elnyomod, és ha érzed hogy kell akkor ugyanazt gyujtod meg, és megint egy pár szívás után elnyomod.
Nekem a második terhességemmel 5 hetes korig szívtam erősen mert nem tudtam még akkor hogy babám lesz. De miután megtudtam, csökkentettem én is, és egyik nap úgy ébredtem fel, hogy még a szagától is majdnem elhánytam magam, azóta a füstöt se bírom elviselni :/
Kedves kérdező. Én már 12. hetes terhes voltam amikor megtudtam, hogy babám lesz (fogamzásgátlót szedtem). 15 éve dohányoztam napi 1 dobozt szívtam. Az ultrahangon mikor kiderült a terhességem első mondatom az volt, hogy Úristen dohányzom, nem lesz baja? A doki megnyugtatott, hogy ha most leteszem a cigit akkor olyan mintha nem is dohányoztam volna. Egyből letettem..tény hogy hiányzott, de nem akartam, hogy "fuldokoljon" a babám a hasamba (vizuális típus vagyok).
Nem lesz baj ha nem fokozatosan hagyod abba...dokim azt mondta, hogy hirtelen ért sokkos stresszhatás miatt elvetélhet egy anyuka, de a dohányzásról való leszokás nem okoz ilyen erős stresszt...jobban árt a babának az oxigénhiányos vér.
De beszélj az orvosoddal, egy jó doki soha nem fogja azt mondani, hogy : persze kismama dohányozzon, de lassan rakja le a cigit.
Lányom 4kg-val született, teljesen egészséges, már 21 hónapos cserfes kiscsaj:)
Boldog babavárást kedves kérdező!!!:)
Ne haragudj kérdező, de szerintem gáz, ha nem tudod mit csinálj. Miért akarsz bagózni mikor gyermeket vársz??
Belül tudnod kéne mi a helyes..szerintem senki nem fog támogatni abba, hogy szívd kismamaként a cigit...ha mégis annak gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!