Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt három nappal...

Nemvárt előtt három nappal negatív tesz?

Figyelt kérdés

Három nap múlva kell megjönnie. Csináltam egy tesztet ma reggel, negatív lett. Akkor valószínű, hogy nem vagyok terhes? Volt már valaki így?Mit gondoltok? Ilyen a görbém.

[link]

2013. dec. 10. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, lehet csak korán teszteltél. Várd meg a mensi napját, akkor tesztelj megint.
2013. dec. 10. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
a vizelet sugaras teszt állítólag az első elmaradt menzesz után 2-3 nappal tudja csak kimutatni a terhességet (de ez nem törvényszerű) Kicsit korán csináltad :) nekem 37 fok felett volt a testhőm a fogamzástól kezdve szinte végig, amíg pozitív nem lett a tesztem. Azóta nem mértem. Ha neked is 37 körül marad, és továbbra sem jön meg, és nem esik vissza a testhő, vegyél még egy tesztet. De most legalább várj még 2 hetet. Nekem az első kimaradt mensi után 7 nappal lett pozitív
2013. dec. 10. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vezettél normális görbét, a görbéből meg amúgy sem lehet leolvasni hogy terhes vagy-e, max. annyit, hogy volt ovulációd. Ezen felül a vérzés előtt nem érdemes tesztelgetni, kivéve ha rendes terhes tüneteid vannak.
2013. dec. 10. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt napján lett pozitív a teszt, előtte hiába teszteltem ezerrel, mind negatív volt. Szóval várj még pár napot.
2013. dec. 10. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor még bizakodhatok, talán mégis terhes vagyok. :)
2013. dec. 10. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaj, hát pont emiatt nem kell ilyen korán tesztelni :-) Még bármi lehet, de csak akkor tesztelj, ha nem jön meg. Előbb felesleges, hidd el! Sok türelmet ezekre a napokra és drukkolok! :-)
2013. dec. 10. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!!Szombatnál előbb nem fogok tesztelni. De annyira izgatott ilyenkor az ember lánya és nem bír magával. Most viszont erőt veszek magamon és nem hagyom, hogy a kíváncsiságom felülkerekedjen. :)
2013. dec. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!