Teherbeesés esetén meddig kell a hőnek fennmaradnia? Mikor esedékes a teszt?
Figyelt kérdés
12 dpo-nál járok. Az emelkedést 36.8-al kezdődött utána 4 napig 36.9 aztán 6 napig 37 és ma 36.9 volt a hőm reggel. Remélem nem esik vissza.2013. dec. 10. 10:07
1/14 anonim válasza:
Csak a menses kimaradásának napján tesztelj, ha biztosra akarsz menni (minimum 14. dpo)
Szurkolok :)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))) Ma reggel csináltam egy jóstesztet és 2 csíkos volt, igaz a második kicsit halvány volt.
2013. dec. 10. 10:30
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt a jóstesztet egy LH tesztel csináltam még ma reggel. Lehet nincs ott semmi csak a teszt becsap. Olvastam, h ez a jóstesz lehet akár becsapos is. Meg mára esett 1 tízedet a hőm is. A beágyazódástól nem lehet esetleg a hőleesés vagy az már beágyazodott korábban? A derekam leszakad és olyan mensis érzésem is van :((( Nem tudom, annyira izgatott vagyok már az éjjel is alig aludtam :)))
2013. dec. 10. 10:50
5/14 anonim válasza:
12. dpo-n már nagyon a vége felé kell, hogy legyél a beágyazódásnak, most már fenn kéne maradni a hőnek. Mikorra nem várod?
6/14 A kérdező kommentje:
Csütörtökre, max péntek. Az utóbbi két hónapban 26-27 naposak voltak a ciklusaim. Előtte meg 28-29 nap.Mennyire nem mehet le a hőm? 36.6 az alaphő, de mennyi még az elfogadott vagyis esélyes hő?
2013. dec. 10. 11:32
7/14 anonim válasza:
Ha 2 vagy annal tobb tized fokot esik az mar nem jo.36.9 az az meg belefer.A jostesztrol nekem az a velemenyem hogy nemvart elott 1 nappal csinaltam egyet ami csont negativ volt majd masnap szep pozitiv lett a hcg tesztem.Persze ettol lehet hogy neked bevalik.Ezt kivanom....
8/14 anonim válasza:
Szerintem pénteken reggeli első pisilésnél tesztelj, ha nem jön meg.
Majd írd meg az eredményt :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Majd jelentkezem. kicsit megjön érzésem van. Lehet megjön. Ma is 36.9 volt a hőm. De gyébként láttam már olyan ciklusgörbét, h meg nem mondtam volna, h az terhesgörbe lesz :)))De sztem a 2 tízed még belefér :)
2013. dec. 11. 07:58
10/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Nem is teszteltem.Mára leesett a hőm 36.8-ra de még semmi. tegnapelőtt éreztem este h meg fog jönni, és a keksz után sem hozta meg:) hanem elmúlt a mensis érzés. Ma reggeli keksz sem hozta meg, még csak rózsaszínes nyákom sem volt. A tesztet megvettem,de nem használtam még. Ez a ciklusgörbém: [link]
2013. dec. 13. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!