Ez pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Nem ott kéne lennie a csíknak elvileg, hanem kicsit közelebb a másikhoz.
Pepino terhességi teszt, pipettás, kiszedtem tesztcsíkot, és azon találtam (eredetileg ilyen műanyag tokban van, a lyukban kellett volna megjelennie, és csak amikor kiszedtem külön a tesztcsíkot [gondolván oké, negatív, milyen is ez belülről?], akkor találtam ezt). :-)
2013. dec. 9. 17:34
2/10 anonim válasza:
Ez negatív.
Az a vonal mindig megjelenik, csak ha nem szeded szét, sokszor nem látszódik.
4/10 anonim válasza:
ez negatív,sajnálom..
a csíknak közelebb kéne lennie az eredetihez..ez nem tudom,miért van ott de nem azt jelzi,hogy terhes vagy-e vagy nem..
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat. :(
2013. dec. 9. 17:37
7/10 anonim válasza:
negatív sajnálom! de ne szedd szét a tesztet mert ha baba van akkor jó helyen lesz a csík :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. dec. 10. 11:53
9/10 anonim válasza:
Sajnálom, de a fentieknek igaza van. Én is sokszor nézegettem a tesztet mindenféle fényben...
10/10 A kérdező kommentje:
Na, igen, mert írják, hogy lehet halványabb rózsaszín akár, aztán az ember erre-arra nézegeti. De mondjuk ezt tényleg azért szedtem szét, hogy milyen belül... :D
2013. dec. 10. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!