Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Muszáj hogy hasonlítson?

Muszáj hogy hasonlítson?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,de sajnos nem a férjemtől...vagyis csak gyanítom hogy nem tőle.Nem szeretném elmondani neki,van már 3 csodaszép lányunk.Van esély hogy nem derül ki pl.mondjuk csak rám hasonlítana?A 4D-s UH mennyire mutat képet?
2013. dec. 8. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ultrahangon még nem fog kiderülni kire hasonlít,de később lehet.

Viszont végig tudsz majd hazudni egy egész életet? Tudsz folyamatosan hazudni két elvileg számodra igen fontos embernek? És mi van ha a biológiai apuka igényt tart a gyerekre?

2013. dec. 8. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen dolgok általában kiderülnek. Főleg ha több gyerek van, és 3 hasonlít egymásra egy meg nem.
2013. dec. 8. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én fiam olyan szinten hasonlít az apjára, mintha a klónja lenne. Anyósom odáig van, mennyire ugyanolyan.

És ha a gyereked biológiai apját esetleg ismeri a férjed, vagy a "család barátja", akkor hamar kiderülhet.

De lehet, hogy kiköpött olyan lesz, mint te.

De ez orosz rulett.

Szerintem őszintének kellene lenned a férjedhez, és ha már képes voltál megcsalni, akkor vállald a következményeit!!!!

És csak azért nem kell vele élned, mert van 3 lányotok. Ha valami problémátok van, próbáljátok meg megoldani, és ha ez nem sikerül, akkor váljatok el. De nem fair végig hazudni az életet, a férjeddel szemben.

2013. dec. 8. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak külső hasonlóságok vannak, esetleg elárulhat vércsoport,mert hát azt is örököljük az egyik szülőtől,esetleg ha az apajelöltek vércsoportja egy,akkor ez sem árulkodó. Ne agy isten viszont vannak genetikai betegségek,vagy ne adj,olyanok ahol csak vér szerinti rokon segíthet. Biztos vagyok benne ,hogy vannak családok ahol simán és döccenő mentesen eltelnek az évek,és soha nem derül ki egy ilyen súlyos titok,de azért arra készülj ,hogy akkor sem lehet ezzel egyszerű együtt élned.
2013. dec. 8. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 vagyunk testvèrek... a kèt legnagyobb barna hajú barna szemű kerek arcú, a 2 legkisebb szőke kèk szemű hosszú atcú, èn meg közèpen zöld szemű vörös hajú szerencsère apukàm anyukàjànak a teljes màsa vagyok, különben gyanús lenne :-)
2013. dec. 8. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak fura estek. Szintén tanár kolléganőmmel a vércsoport öröklődésről beszélgettünk. Megmutattam neki az öröklődési táblázatot.Lehet nem kellett volna, mert ott derült ki számára, hogy nem stimmel...
2013. dec. 8. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha egyik nem hasonlít a többire, az akkor gyanús, ha nem jön össze a "szülőkből". Én is ismerek olyat, ahol a 4 gyerekből 1 totál más mint a többi 3, de ez az egy totál olyan, mint az apja, a másik három meg totál keverék, így abszolút oké a dolog, de ha nem illik bele a képbe az gyanús.
2013. dec. 8. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem még a lányom is kiköpött apja, tehát még abban se reménykedhetsz, hogy hátha lány lesz, és akkor tuti rád hasonlít inkább. Mennyire biztos a dolog?
2013. dec. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!