Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fura mellviszketés (muszáj...

Fura mellviszketés (muszáj vakarni, de mégse tudom hol viszket), feszülés, növekedés ciklus kp időtől hormon probléma, peteérés vagy baba?

Figyelt kérdés
már annyiszor bemeséltem terhes tüneteket, h alig merek írni, igazából hagyjuk is ezt, csak azért aggódom kicsit, mert PCOm van, meg inzulin rezisztenciám és nehogy ez vmi további hormon problémára vagy rosszabodásra utaljon.

2013. aug. 9. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is PCOS vagyok és nekem is gyakran van, de szerintem nem attól van hanem csak attól hogy a ciklus második felében húzódik feszül. legalábbis nekem akkor van gyakran, néha máskor is de az tényleg ritka.
2013. aug. 9. 11:18
 2/2 A kérdező kommentje:
de annyira, h egyszerúen megőrülök ha nem vakarhatom meg, csak mikor már vakarom nem értem, hol is viszket pontosan? és mégsem szúnik, peig már vakarom mindenhol. mintha belül viszketne vagy mi. 2 hónapja sincs, h voltam mellvizsgálaton, elvileg minden ok. ja meg elkezdett fájdigálni a méhem, lehet,h az eddig tök pontos 26napos ciklusom most egy hetet lerövidül?
2013. aug. 10. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!