Fura mellviszketés (muszáj vakarni, de mégse tudom hol viszket), feszülés, növekedés ciklus kp időtől hormon probléma, peteérés vagy baba?
Figyelt kérdés
már annyiszor bemeséltem terhes tüneteket, h alig merek írni, igazából hagyjuk is ezt, csak azért aggódom kicsit, mert PCOm van, meg inzulin rezisztenciám és nehogy ez vmi további hormon problémára vagy rosszabodásra utaljon.#fura mellviszketés feszülés
2013. aug. 9. 11:12
1/2 anonim válasza:
Én is PCOS vagyok és nekem is gyakran van, de szerintem nem attól van hanem csak attól hogy a ciklus második felében húzódik feszül. legalábbis nekem akkor van gyakran, néha máskor is de az tényleg ritka.
2/2 A kérdező kommentje:
de annyira, h egyszerúen megőrülök ha nem vakarhatom meg, csak mikor már vakarom nem értem, hol is viszket pontosan? és mégsem szúnik, peig már vakarom mindenhol. mintha belül viszketne vagy mi. 2 hónapja sincs, h voltam mellvizsgálaton, elvileg minden ok. ja meg elkezdett fájdigálni a méhem, lehet,h az eddig tök pontos 26napos ciklusom most egy hetet lerövidül?
2013. aug. 10. 02:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!