Alhas feszülés! Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 3 napja hol erősebb hol gyengébb alhas feszülésem van! A mensesem szept 25. én volt utoljára! Október 1 től 5 ig minden nap voltunk együtt párommal! 23.án kéne megjönnie! Mi a véleményetek?2012. okt. 11. 13:14
2/8 A kérdező kommentje:
Van már egy 4 éves kisfiam,de mikor vele terhes lettem semmi ilyet nem éreztem,ott csak a mindjárt megjön érzés volt ,de nem jött meg :)! Tudom,hogy minden terhesség más éppen ezért is kérdeztem ezt az alhas feszülést ,mert ilyet még soha nem éreztem!
2012. okt. 11. 13:25
3/8 anonim válasza:
Ha szept. 25 én volt az utcsó vérzés akkor még korai lenne a beágyazódás ..
majd csak most lesz ovu és a köv .vérzés elött egy héttel várhatod a beágyazódási tüneteket ha az elköv. pár napban megfogan a baba.
14-16 nap még le se tellt az utolsó vérzés óta. ezt vedd alapul ha ilyen szabályos ciklusod van. két hét ált. a középidő akkor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnek .
4/8 A kérdező kommentje:
Az ovum már biztosan megvolt 4-5.e körül volt tojásfehérje szerű folyás ami máskor nem szokott lenni nekem csak ovukor ezért vagyok benne biztos,hogy akkor volt és akkor mind 2 nap együtt voltunk párommal! Tudom,hogy a terhességi tünet az még nagyon korai,csak nem tudom mire vélni ezt a feszülést,mert tényleg nem éreztem még ezt soha!
2012. okt. 11. 13:36
5/8 anonim válasza:
9-10. cn-on volt ovud???? nem semmi . hiszek neked ha azt mondod hogy láttad érezted stb.
nincs minden nő minden terhességénél ugyanolyan kísérőtünet sem . barnázás, hányinger stb.
ezesetben sok sikert !
6/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy nekem a menses 3 napos szokott lenni,bár nem tudom befolyásol e valamit ez!?
2012. okt. 11. 13:45
7/8 anonim válasza:
érdemes lenne megemlíteni a nőgyógyásznak mert elég rövid . a ciklusod hossza amúgy jó szv. lehet hogy vmi mégis gátolja a kisbaba érkezését.
Sok sikert!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Tudja a nőgyógyászom,hogy ilyen rövid ideig van csak mensesem,de mivel minden mensesem ilyen ezért azt mondta nincs baj ,mert nálam így alakult ki és ez a természetes,kb 2 hete voltam vér vételen és vizelet vizsgálaton,a pajzsmirigyem teljesen rendben van a koleszterinem magas ici picit,de nem találtak semmit ami rendellenességre utalhatna! Valami viszont tényleg lehet,mert lassan 2 éve próbálkozunk kisbabával és egyszerűen nem akar összejönni :(
2012. okt. 11. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!