Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire féljek a missed. Ab....

Mennyire féljek a missed. Ab. -tól? Beigazolódott a sejtésetek, ma voltam zltrahangon és a 25x9 mm-es petezsákban 5 mm-es embroócsomó látható, FHR nélkül. Szerdán kell befeküdnöm.

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy hónapja volt missed ab.-om. 9 hetes voltam, nem volt szívhangja, pedig szépen fejlődött. Minden szervezet más. Mikor felhelyezték a lamináriás pálcát, kicsit kellemetlen volt, de másnap a műtétből semmit nem éreztem.

Pár napig véreztem utána. Azóta most jött meg. Feldolgozni lesz nehezebb! Én már alig várom, hogy újra teherbe essek!

Kitartást! Minden rendben lesz! Pihenj sokat!

2009. nov. 24. 18:37
 12/15 Manka68 ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Nem lehet, hogy csak fiatalabb a babád, mint a mensiből számított idő? Korábban esetleg volt már pulzálás? Mikor teszteltél pozitívat?
2009. nov. 24. 20:00
 13/15 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim, már a mensi után 2 nappal + teszteltem. Nekem el sem indult fejlődésben, mert 7+4 hetesen is csak valami petezsákszerűt láttak. Tegnap átestem a missed-en. Köszönöm a támogatást és a sok bátorítást. Várom a szövettan erdményét ami jövőhét pénteken lesz kész. Akkor majd sokminden kiderül. Addig is vigyáznak rám a gyermekeim és a férjem .
2009. nov. 26. 07:16
 14/15 A kérdező kommentje:
8 hetesen is csak egy kis embriócsomót láttak életjelenség nélkül.
2009. nov. 26. 07:19
 15/15 anonim ***** válasza:

NAgyon sajnálom... :(

Kitartás!

2009. nov. 27. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!