Mennyire féljek a missed. Ab. -tól? Beigazolódott a sejtésetek, ma voltam zltrahangon és a 25x9 mm-es petezsákban 5 mm-es embroócsomó látható, FHR nélkül. Szerdán kell befeküdnöm.
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 11:12
11/15 anonim válasza:
Nekem egy hónapja volt missed ab.-om. 9 hetes voltam, nem volt szívhangja, pedig szépen fejlődött. Minden szervezet más. Mikor felhelyezték a lamináriás pálcát, kicsit kellemetlen volt, de másnap a műtétből semmit nem éreztem.
Pár napig véreztem utána. Azóta most jött meg. Feldolgozni lesz nehezebb! Én már alig várom, hogy újra teherbe essek!
Kitartást! Minden rendben lesz! Pihenj sokat!
12/15 Manka68 válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Nem lehet, hogy csak fiatalabb a babád, mint a mensiből számított idő? Korábban esetleg volt már pulzálás? Mikor teszteltél pozitívat?
13/15 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim, már a mensi után 2 nappal + teszteltem. Nekem el sem indult fejlődésben, mert 7+4 hetesen is csak valami petezsákszerűt láttak. Tegnap átestem a missed-en. Köszönöm a támogatást és a sok bátorítást. Várom a szövettan erdményét ami jövőhét pénteken lesz kész. Akkor majd sokminden kiderül. Addig is vigyáznak rám a gyermekeim és a férjem .
2009. nov. 26. 07:16
14/15 A kérdező kommentje:
8 hetesen is csak egy kis embriócsomót láttak életjelenség nélkül.
2009. nov. 26. 07:19
15/15 anonim válasza:
NAgyon sajnálom... :(
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!