Épp peteéréskor bennem maradt az óvszer, és valamennyi sperma be is került a hüvelyembe. Mekkora az esélye, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Egyelőre nem tervezünk babát, de ha már így alakult, örülnénk neki. :) Szerintetek van reális esély rá, hogy hamarosan anyuka leszek? :) /Az óvszer nem volt spermicid és gyógyszert sem szedek./2013. dec. 6. 10:10
12/18 anonim válasza:
Én se szedhettem semmit, a spiráltól állandó gyuszim volt. Így maradt a " kézzel lábbal " védekezés. illetve sokáig óvszer.
És bizony előfordult hogy nálam / bennem maradt. ;)
Azt hiszem sikerült kiszedni, a vége kicsit kint volt.
Ha jókór voltál jó helyen, attól a kicsitől is lehetsz terhes.
Mi újság??
13/18 A kérdező kommentje:
Még semmi, 17-19 között nem várom, szóval szerintem csak 22-e környékén tesztelek legkorábban. :)
Tüneteim eddig még nincsenek, épp csak elkezdődött a beágyazódás, ha van (illetve ha lesz) baba. :) Vagyis hát folyamatosan nagyon fáradt és álmos vagyok, de nem hinném hogy ez tünet lenne ilyen korán, talán inkább csak bebeszélem magamnak.
2013. dec. 12. 06:12
14/18 anonim válasza:
en is 18.ara varom,remelem h osszejott neked a baba,amugy nekem 10nap utan jottek a tunetek,ha azok voltak....majd kiderul,en is megvarom h ne jojjon meg es csak aztan tesztelek!
15/18 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked, majd mindenképpen írd meg, hogy mi lett az eredmény! ;)
2013. dec. 12. 21:42
18/18 A kérdező kommentje:
Igen. :)
2014. márc. 31. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!