Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segített valakinek a Pre seed...

Segített valakinek a Pre seed síkosító könnyebben teherbe esni?

Figyelt kérdés
Elég drága és nem tudom hogy egyáltalán megéri az egész. Velem minden rendben orvosilag, voltam nődokinál, vérvételen, hormon vizsgálatom és minden ok, azt mondta a doki nincs akadálya a babának testileg. Páromat még nem vizsgálták, neki már van egy gyereke, tudom ettől még lehetnek a spermával. Gondoltam meg kellene próbálni ezt a síkosítót, hogy könnyebben célba érjenek stb. Konkrétan nem találtam sehol olyan véleményt róla hogy ez segítette a teherbeesést. Igaz régi évekkel ezelőtti kérdéseket találtam. Azóta már többen ismerek hátha tud valaki valami okosat mondani. Köszi szépen :)

2013. dec. 3. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk férjem volt vizsgálaton és nagyon alacsony volt a spermaszáma. Mi is kipróbáltuk a gélt,de nem segített semmit. Végül a sok vitamin, a stresszmentesség,gy fene se tudja mi segített, de azóta 2 szép gyerkőc anyukája vagyok és gyúrunk a harmadikra....
2013. dec. 13. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszi :)
2013. dec. 14. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!