Síkosító mellett teherbe esni?
Ha síkosítót használok, valóban gátolja a teherbeesést?Úgy hallottam, hogy spermaölő anyagokat tartalmaz:-(
Mivel babát szeretnénk abba kell hagynom??Gátlója lehet?
Ha csak nem valami spéci spermaölős, akkor nem gátolja.
Én az első szülésem óta száraz vagyok, mint a sivatag, bármennyire is be vagyok indulva, úgyhogy mi azóta mindig használunk. Utána még két gyerekünk lett, szóval nem hinném.
Ja, és mi vízbázisút használunk.
Az olajosakat nem ismerem.
Ezt találtam, itt nagyon szépen le van írva, és itt egy nektek való síkosító. Bár az ára....
3-as vagyok.
Elgondolkodva a dolgon (meg a belinkelt cikken), azt nem értem, hogy hogyan érintkezik a síkosító, meg az ondó annyira egymással, hogy gátolja a hímivarsejtek továbbhaladását.
Bocs, ha hülyén hangzik, de a síkosítót mi a hüvely bejáratához kenjük, az ondó pedig annál mélyebben belövell, amikor a férfi ejakulál, és azok már rég "előre szaladnak", nem? Miért baj, ha a hüvely bejáratánál van olyan anyag, ami gátolja a hímivarsejtek mozgását, a méhbe meg a petevezetőkbe már messze nem jut el a síkosító.
Számomra ennek olyan üzlet-szaga van. Bocsánat, ha nincs igazam, csak sehogy sem értem.
Már a "spermaölős-síkosító" is neccesen hangzik, hiszen egy csomóan a méhszájhoz felhelyezett spermiciddel (spermaölő) is teherbe esnek, akkor a síkosító ahhoz képest "smafu".
Annyi lemaradt még a gondolatból, hogy ha egészséges egy pár, akkor ennek biztosan nincs szerepe.
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!