Pre-seed terhességet elősegítő sikosító gélről mi a véleményetek? Használt valakinek?
Figyelt kérdés
Elég drága, de persze megvenném ha használhatna.2010. febr. 1. 15:28
1/9 anonim válasza:
azért a karsz ilyet használni mert esetleg megölöd a spermákat?
2/9 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezőjét írja. Megfelelő pH-t biztosít a spermáknak és segíti a haladásukat.
2010. febr. 1. 16:11
3/9 A kérdező kommentje:
Még nem voltam orvosnál, mert még nem telt el egy év a próbálkozásokkal. Most kezdtem el a téákat inni, és a Pre-seed -en gondolkodom.
2010. febr. 1. 16:15
4/9 anonim válasza:
Azért kérdeztem amit elsőnek válaszoltam! Mert azt meg lehet nézetni , teljesen ingyen az esztékában, és nem kell fizetni egy fillért sem érte. Az a krém meg elég drága is. Meg nem árt ha szakember nézi azt meg, hogy élnek - e benned a spermák! Csinálnak egyidőben bakteriális vizsgálatot is mert sok nőnél mostanság az okoz meddőséget, mert ráadásul tünet mentes évekig! Ez kerül 3 ezer ft-ba mert ezt nem támogatja a T.B. Ha van még kérdésed szivesen segitek. Ja én 6 hónap után mentem orvoshoz és azt mondtam 1 éve próbálkozunk. Utána el mentem másik orvoshoz neki már 2 évet mondtam mert másképpen nem foglalkoznak az emberrel. És így sincs baba már 18 hónapja.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
Én is hamarosan elmegyek dokihoz. 34 éves vagyok és az első babámat szeretném. Nincs már túl sok időm próbálkozni.
2010. febr. 2. 08:46
6/9 anonim válasza:
Szia! Megint én! Én 32 vagyok nekem sincs tul sok időm. De az inszemes labor előtt találkoztam egy kedves kis nővel, érdeklődtem tőle, ő is 34 éves és egyáltalán nem volt el kenődve. Ő pco-s és endometriózisa is van pedig. Ne adjuk fel az lényeges.
7/9 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, nem adjuk fel!
Neked milyen vizsgálatok voltak? Mit mond a doki?
Érdekelne hogyan kezdődik a kivizsgálás.
2010. febr. 2. 22:06
8/9 anonim válasza:
Szia! Először hormon vizsgálat volt vérböl. Egy álltalános ultrahangos feltérképezés. Össze hasonlitották a vér csoportunkat nem- e ez a baj. Volt egy házasélet utáni vizsgálat, hogy nem ölöm-e meg a spermákat, ugyanekkor csináltak egy olyat, hogy nincs- e valami baktériumom ami meddőséget okoz. Most várom a closti hatását, ha nem sikerül amost sem akkor petevezető átfuvás. És a férjem volt andrológiai vizsgálaton. Egyenlőre ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Remélem nagyon hamar sikerül nektek!
Én most kezdtem el cickafark teát inni, majd kb. félidőben váltok a palástfűre. Azt olvastam hasznos lehet. Elevitet szedek már fél éve. Nem tudom mellette szedjek-e E-vitamint, Folsavat? Végül is van benne.
Az orvossal még várok kb. egy hónapot, hátha addig összejön.
2010. febr. 4. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!