Valakinek jelzett már terhességet a PG/53? Páfrány minta nemvárt előtt?
Figyelt kérdés
Nemvárt előtt 6 nappal nagyon páfrányos, pedig csak előtte 1-2 nappal szokott páfrányosodni valamennyire. Tegnap nagyon fájt a petefészkem, ezért néztem, bár ez szokott a mensi előjele lenni. Peteérésre nem gondolok, bár lehet hogy az volt. Tapasztalatok?2011. ápr. 14. 15:08
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem itt olvastam egyszer, hogy valakinek páfrányokat jelzett és kiderült, hogy terhes :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, nagyon jó lenne....
Már 10 hónapja dolgozunk a kistesón (1 éve volt missed ab-m) és már nagyon várjuk. Ovum 1,5 hete volt, ezért nem tartottam valószínűnek, hogy most is az lenne.
2011. ápr. 14. 15:22
5/5 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, hogy írtatok! Nektek is ilyen sok nappal előtte jelzett?
2011. ápr. 14. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!