Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a síkosító...

Lehetséges, hogy a síkosító miatt nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Gyógyszertári Sába intim síkosítót használunk, nincs benne spermaölő és állítólag nem befolyásolja a teherbeesést. 4 hónapja próbálkozunk (tudom ez még nem nagy idő), de mind a ketten egészségesek vagyunk, az orvos szerint nincs akadálya 27 éves vagyok párom 35). Tudom mikor van a pém. mindig érzem, előtte már 2 nappal együtt vagyunk és onnantól 2 naponta a termékeny időszakban. Tudom nem kell számolgatni, rágörcsölni stb. Könnyű ezt mondani azoknak akiknek egyből összejött. Ne gondoljak rá, tudom, de hogy ne gondoljak rá ha egy babára vágyom... Ezért ma az jutott eszembe, hogy lehet a síkosító nem kedvez a spermáknak. Félek nem használni mert amíg nem használtam álladóan gyulladásom lett vagy gombám, mert sérül a hámfal, hiába kívánom a sexet nem tudok annyira nedves lenni, így az orvos javasolta a használatát a hámsérülések elkerülése érdeklében. Van aki úgy lett terhes, hogy használt síkosítót, esetleg pont ezt a fajtát? Köszi előre is.

2013. dec. 3. 15:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha még valaki olvassa: 5 év után inszeminációval sikerült teherbe esnem Kaáli intézetbe jártunk 2 hónapig és az első inszemniáció sikerült. Egyikünknél sem találtak semmi gondot egyébként, doki szerint a hüvelyvadékom valószínü megölte a spermákat mielőtt célba értek volna. Az inszemináció során meg egyből a méhembe fecskendezte a doki és egyből sikerült is teherbe esni.

Így vissza olvasva, durva hogy már 4 hónap után kivoltam...akkor gondoljatok bele 5 év után mennyire padlón voltam a kudarcoktól, mikor sikerült se éltem bele magam, csak akkor mertem elhinni igazán mikor mikor megszületett 🙏😊❤

2020. febr. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!