Sikosító használata és a teherbeesés?
Figyelt kérdés
A párom szeret "maszatolni" a sikosítóval. Mondjam neki hogy mellőzzük most, vagy nincs köze hozzá.
Babát szeretnénk.
2012. dec. 28. 21:43
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom van olyan síkosító amiben spermaölő szer van. Olvasd el mi van ráírva, lehet jelzik.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs benne spermaölő akkor is csökkenti az esélyt a terhességre. Én annak idején utánanéztem és azt olvastam, hogy 30%-al csökkenti a teherbeesés valószínűségét.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor asszem eldugom! ;-)
2012. dec. 28. 22:07
4/6 anonim válasza:
Hanyagolandó valóban :)
Sőt!!! Az egyik barátnőnek a dokija miután már egy éve nem jött össze a baba, mondta, hogy a nyál is tartalmaz olyan anyagokat, ami negatívan hat a teherbeesésre...
Úgyhogy mi az orális előjátékot is mellőztük...első hónapban összejött a lánykánk :)
5/6 anonim válasza:
Heló viszont én ismerek egy olyan síkosítót ami kimondottan segíti a kiskatonák útját céljuk elérésében: Pre-seed gél. Olyan közeget biztosít a hüvelyben amiben a hímivarsejtek tovább elélnek és védve vannak.Olvass utána.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon drága. 10E ft.
2012. dec. 29. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!