Mekkora esély van a terhességre?
Figyelt kérdés
pé. előtt 2 nappal voltunk együtt, elvileg 72 órán át eléldegélnek a kis katonák, ezek alapján van esély szerintetek? mi a jellemzőbb, pé. napján, pé. előtt egy nappal stb., teherbe esni?2012. dec. 28. 10:01
1/5 anonim válasza:
Ha valóban akkor volt peteérésed, akkor jó esélyed van.
Amúgy a védekezés mentes szex pearl indexe 85.
Vagyis 100 nőből, akik egy éven át nem védekeznek és rendszeres nemi életet élnek, 85 esik teherbe.
2/5 anonim válasza:
Van esélyed rá, ha tényleg akkor volt pé-d, mikor gondolod. Amúgy teherbe esni csak a peteérés napján lehet. Ez történhet a 2 nappal azelőtti együttlétből is, teherbe esni akkor is az ovu vapján fogsz.
3/5 A kérdező kommentje:
ez teljesen egyértelmű, igen! így is értettem:)
ma van pé. minden bizonnyal:)
2012. dec. 28. 11:07
4/5 anonim válasza:
Azért minden másnap bújjatok össze. Nekem anno azt mondta a nőgyógyász, hogy 8-24 nap között 2 naponta szeretkezzünk.
5/5 anonim válasza:
Arra, hogy mekkora az esélyetek, ne keresd a választ, mert pontosan senki sem tudja megmondani.
Mostanában hallottam, hogy újabb kutatások szerint a "katonák" akár 5 napig is élnek "anyában".
Esély van, drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!