Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megszakításos módszerrel...

Ha megszakításos módszerrel védekeztünk együttlét közben, mekkora az esély a terhességre?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem 100%os a módszer, ezért félek, hogy teherbe estem. Menstruációm után egy héttel voltunk így együtt. Gondolkoztam, hogy veszek egy tesztet. Mennyi idő kell, hogy biztosan kimutassa az eredményt? És milyen tesztet vegyek?

2012. okt. 8. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
50-50%
2012. okt. 8. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok esélyed van terhességre. Aktus után legalább 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutassa ha van terhesség. Én gabriel tesztet szoktam vásárolni.
2012. okt. 8. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy az első írta. Vagy teherbe estél, vagy nem. Félnivalód lehet. Aktus után kb. 2 héttel lehet teszttel próbálkozni, ha biztosra akarsz menni, akkor meg kell várni a következő menzit és ha nem jön meg, akkor tesztelni. Ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezz, mert a megszakítás nem védekezés, csak azoknak jó, akiknél nem gond, ha mégis baba van. Sok pár évekig így csinálja mégsincs baba, másnál elég egy ilyen és már sikerül teherbe esni. Nem tudhatod, te melyik táborba tartozol...
2012. okt. 8. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

De nem értem...ha tudod, hogy nem 100%-os (de még mennyire nem!!!!), ráadásul nem is akarsz teherbe esni, akkor miért így "védekezel"? Miért nem vmi megbízható, normális módszerrel?

Nme utólag kell félni, hanem szex előtt gondolkodni.

Egyébként pont peteéréskor voltatok együtt, minden esélyed megvan a gyerekre.

2012. okt. 8. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

ha menstruáció utána egy héttel voltatok együtt, az kb. a ciklusod 12-14. napja... Nem akarlak itt megijeszteni, de ez a nők legtermékenyebb időszaka, naptármódszer szerint, ilyenkor szigorúan tilos, a védekezés nélküli szex. Ha viszont a megszakítás sikeres volt, a párod nem késett el, stb... akkor lehet hogy megúsztad. Ugyanis az előváladék is nagyrészt csak akkor tartalmaz spermiumot, ha már előtte volt ejakuláció és a spermiumok kis része a húgyvezetékben maradt. Amennyiben a párod elment pisilni, úgy kiürítette ezeket a spermiumokat, tehát az előváladék nem tartalmazott spermiumot. Ha mégis, akkor is sok spermium kell ahhoz, hogy megpuhítsák annyira a petesejtet, hogy aztán az az egy bejusson :)

amúgy a terhességi tesztek akkor a legmegbízhatóbbak, amikor már az együttlét után minimum 3 héttel vagy. És sztem bármilyen drogériákban kapható tesztet vásárolhatsz

2012. okt. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!