Ma vagyok a ciklusom 23. napján. Korgó hassal haspuffadás, lehet terhes tünet? Mert mások is irták a puffadást, de én még csak nem is ettem még semmit. Megjönérzésem van.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!
A 22. napon sűrű folyásom volt, ebben az időben nekem soha nem szokott, ezt már egy jelnek tartottam, meg a mellem sem úgy fájt, mint eddig. A hasam középen fájt, meg a köldökömnél, ott sem szokott soha.
Ma is teszteltem egy másikkal, az is pozitív lett, holnap doki, remélem minden rendben lesz, nem élném túl, ha még egyszer elmenne. :(
Alig várom már, hogy Te is jó híreket írj nekem, nagyon kiváncsi vagyok, hogy összejött-e. Én sem kiabálom még el, mert még annyira bizonytalan az egész.
Holnap szerintem egy clearblue-val már nyugodtan tesztelhetsz, ha van baba, az már kimutatja, nagyon jó teszt, és érzékeny. Látod nekem mensi előtt négy nappal már tök erős pozitív lett.
A nyákod milyen? Van valamilyen folyásod?
Pozi tesztet kívánok!!! Írj majd, hogy mi újság, szorítok nagyon!!!!!!
JAJ DE NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!! :)))) Ez szupiiiii! Boldogsággal az arcomon olvastam soraidat, és az aggódalmadat átérezve, hidd el, én is félek. Eddig két tesztem pozitív, és szeretném hinni, hogy tényleg igaz, velem van, és velem is marad!
Hirtelen nem is tudom mit írjak, úgy örülök, hogy Neked is ott van a második csíkocska!
Ha már így összejöttünk, remélem azért folyamatosan tudatod majd velem, hogy mi újság, hogy vagy!
Bízzunk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és beállhatunk a boldog kismamik táborába.
Jujjjj alig várom már, hogy tutira Gratulálhassak Neked. :))))))
Puszi: Dina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!