Ma vagyok a ciklusom 23. napján. Korgó hassal haspuffadás, lehet terhes tünet? Mert mások is irták a puffadást, de én még csak nem is ettem még semmit. Megjönérzésem van.
A haspuffadás lehet pms tünet is. Mensi előtt én is mindig fel vagyok puffadva, wc-re nagyon ritkán járok, és amint megjön a mensim, megoldódik minden.
Mi is várjuk a babát, én is a 23. napon vagyok, szombaton kellene nem megjönnie. Már 9 hónapja próbálkozunk, de a haspuffadásra nem lehet adni ilyen korai szakaszban.
Kívánom, hogy Nálad baba legyen!
Sok sikert!
Aranyos vagy, köszönöm!
Én ebben a hónapban voltam hormonvizsgálati vérvételen a 3. és 21. napon, jövőhéten megyek dokihoz az eredményekért. Kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Igen, akkor egy napra nem várjuk, reménykedjünk, hogy nem is jön meg! Én nem szoktam hőmérőzni, mindig csak a nyákot figyeltem, ebben a hónapban az orvos javaslatára ovuteszteltem.
Majd írd meg, hogy mi lett, kiváncsian várom, és szorítok!
Én is írok majd!
Ne is mond, annyira lassan telnek a napok! :( Tünet? Hát, ami nekem furcsa volt ebben a hónapban, hogy a 22. napon sűrű folyásom volt, soha nem szokott lenni, illetve, hogy mensiig nagyon szokott fájni a mellem, ma meg már alig érzem. De ezek nem hinném, hogy jelentenének akármit is, igazából nem is keresek magamon tüneteket, mert mindig csalódok. :( Igazából tüneteket csak a beágyazódás után érezhetnénk, és addig elvileg még van pár napunk.
És Veled mi újság? Hogy vagy? Mióta próbálkoztok?
Puszi!
Szia! Semmi baj, hogy csak most írtál. Képzeld, csináltam ma egy tesztet, és pillanatok alatt pozitív lett!!!! Szeretném hinni, hogy igaz, tényleg sikerült, de hát mensiig még van pár nap, és félek... De nagyon. :( Mindenesetre holnap újra tesztelek, csütörtökön meg doki, majd ő megmondja, mi is van. Remélem nem fogok barnázni, mert ma volt sűrű fehéres világos barnás folyásom, ilyenem sem volt még, de csak a wc papíron. Félek, és ideges vagyok. :(
Mi 9 hónapja próbálkozunk, és most már nagyon szeretnék, ha jönne a bébi. A férjem 29 éves, én 25 vagyok.
Te miért nem tesztelsz egyet? Hátha már kimutat valamit! Ha furcsa tüneteid vannak, ne késlekedj, én azt mondom. Én is azért csináltam ilyen korán (clearblue-val), mert volt egy két jel, ami máskor soha nem volt, és gondoltam hátha.
Nagyon szorítok Nektek, megy a drukk ezerrel!!!!!
És írj, írj, írj, hogy mik a fejlemények!
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!