Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy kisbabat varok?...

Lehet, hogy kisbabat varok? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Mar legalabb egy hete kesik, ugy masfel hetig fajt a mellem, de annyira, hogy alig birtam elviselni a melltartot magamon, gondoltam megfog jonni hiszen mindig faj a mellem olyankor. Most viszont mar 2napja nem faj egyatalan, a hasam nem gorcsol pedig szokott legalabb egy kicsit, de most semmi nem utal arra, hogy menstrualni fogok. Szerintetek csinaljak tesztet? Kicsit felek tesztelni hiszen eddig mindig elszomoritott az eredmeny, szeretnek mar ket csikot latni. :)
2013. nov. 30. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Egy hetes késésnél már nyugodtan csinálhatsz tesztet. Ha nem a ciklusod legvégén fogant baba, akkor már szépen ki fogja mutatni. Hajrá, szurkolok! :)
2013. nov. 30. 09:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha holnap reggelig nem tortenik valtozas tesztelek. Koszi, hogy irtal! :)
2013. nov. 30. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Légyszi, majd írjál, mi lett!

(tiszta krimi néhány sztori, aztán nincs befejezés...)

2013. nov. 30. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen megirom majd mit mutat a teszt. :)
2013. nov. 30. 17:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam es nem a vart eredmenyt kaptam, - . :(
2013. dec. 1. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Még változhat nem? Ha nem, majd jövő hónapban! Föl a fejjel!
2013. dec. 1. 11:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Igazabol a hasam meg mindig nem gorcsol, nem igazan erzem annak jelet, higy megjonne viszont ma mintha ujra fajna a mellem..szoval nem tudom mi lesz...ha ket nap mulva sem jon meg csinalok masik tesztet.
2013. dec. 1. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Vigasztalás miatt csak annyit mondanék, hogy nekem még sok teszt negatív, vagy csak nagyon halvány, ennek ellenére UH-n már látta az orvos...
2013. dec. 1. 18:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Gratulalok!! Remelem nalam is hasonlokeppen lesz, es kiderul, hogy megis babas vagyok. :)
2013. dec. 1. 18:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Szorítok neked! :) Majd írj mi lett.
2013. dec. 1. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!