Kisbabát várok?
Figyelt kérdés
január 23.án volt meg utoljára,csináltam február 19én 1 tesztet pozitiv lett. voltam orvosnál de nem látott semmit sem, és csináltatott velem 1 tesztet ő is, de az negativ lett.:S2012. febr. 23. 19:21
1/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy terhes, de ha nem jön meg, akkor menj vissza az orvoshoz feltétlenül, mert akár ő is elnézhetett valamit vagy más baj miatt is kimaradhat.
2/19 anonim válasza:
Szia!
Ha a teszt pozitív, akkor terhes vagy! Gratulálok.
Orvoshoz 6-7 hetesen érdemes menni, mert addig nem látja. Várj türelemmel, és pár hét múlva menj vissza hozzá, akkorra már biztos látni fogja ő is. :)
3/19 A kérdező kommentje:
remélem az vagyok, nagyon szeretnénk! de akkor az ő tesztje miért mutatott negativat?? mondjuk az nem volt olyan fajtájú mint amivel én tszteltem.
2012. febr. 23. 19:28
4/19 anonim válasza:
bírom az ilyen nem vagy terhes dumát.
holnap reggel elsőböl újra tesztelj és ha pozitív dugd a doki orra alá :D
5/19 anonim válasza:
Valószínüleg terhes vagy, ha pozitív lett a teszted, és a mensi se jött meg. Az orvosnál korán voltál, persze, hogy uh-on még nem látott semmit, viszont az tényleg furcsa, hogy az ő tesztje negatív lett. Holnap reggel csinálj otthon még egy tesztet. Amúgy melyik fajtát használtad? És erős pozitív lett?
6/19 A kérdező kommentje:
Clearblue. Látszik rajta elég kivehetően.
2012. febr. 23. 20:04
7/19 anonim válasza:
Tesztelj még 1-et, az majd megmondja. :) Egyébként több a téves negatív, mint a téves +. De a dokit sem értem, miért nem vizeletvizsgálatra küld, miért a teszttel szórakozik, hiszen az biztosan biztosat mutat.
8/19 Manka68 válasza:
Vagy inkább vérvételre. Az a legtutibb. :-)
10/19 anonim válasza:
szia! sajnos nekem is volt már olyan, hogy otthon teszteltem egy pozitívat majd a doki nem látott semmit és a nála csinált teszt negatív lett... nem is volt a végén belőle baba :( viszont rá pár napra megjött...
veled mi a helyzet? teszteltél megint vagy történt valami?
drukkolok hogy az legyen amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!