Mikortól mutatja ki a teszt, ha kisbabát várok?
Szia
Szerintem vegyél tesztet, de ha negatív és továbbra sem jön meg, akkor menj el ultrahangra.
Én most csináltam a harmadik tesztemet, ami negatív, és ma megyek a dokimhoz, mert 6 hete nem jött meg.
Kíváncsi vagyok :) és Drukk nektek!
Szia!
Vannak már annyira fejlett fogamzásgátlók, amelyek már a 3 napos terhességet is kimutatják. Tudom Neked ajánlani a Medilab nevű terhességi tesztet, melyet a legközelebbi patikában receptnélkül biztosan kaphatsz. Nekem, anyukámnak is ez bevállt, megbízhatónak tartom és ez az a fajta, amelyik már a 3 napos terhességet is kimutatja. Csak egy bibije van hogy mielőtt jönnek a pirosbetűs napjaid, előtte és utánna is (miután elmúlt) várnod kell egy egy-két napot, mert akkor nem 100%-os eredményt kaphatsz, de mindent a betegtájékoztatón megtalálsz.
De én mér próbáltam így is és valós eredményt mutatott. Csinizz egyet sztem minél hamarabb, aztán írd meg hogy mizu:)
"fogamzásgátlók, amelyek már a 3 napos terhességet is kimutatják."
????!!!
Ezt magyarázzátok meg, légyszi...
Utolsónak.
Szia!
Szerintem ezt a mondatodat nem értette a válaszoló.
"Vannak már annyira fejlett fogamzásgátlók, amelyek már a 3 napos terhességet is kimutatják. "
Véletlenül nem azt akartad írni, hogy vannak olyan fejlett tesztek amelyek már a háromnapos terhességet is kimutatják. ???
Kérdező!
Én is csak a tesztet, vagy a dokit tudom javasolni. Sok szerencsét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!