Kisbabát várok?

Figyelt kérdés
január 23.án volt meg utoljára,csináltam február 19én 1 tesztet pozitiv lett. voltam orvosnál de nem látott semmit sem, és csináltatott velem 1 tesztet ő is, de az negativ lett.:S
2012. febr. 23. 19:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem, nem merek.:S Félek, hogy olyat fog mutatni amit nem akarok látni. De így meg idegeskedem csak. Ma vagyok a 32. napomon. A mellbimbóm elég érzékeny, pisilni többet járok mint ezelőtt,meg álmos vagyok sokszor. Remélem ezek babára utaló jelek.És nem arra, hogy meg fog jönni. Eddig 30-31 napra megjött mindig. Nagyon reménykedem.
2012. febr. 24. 19:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet, pozitiv lett.:)
2012. febr. 26. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor mostmár tuti, hogy terhes vagy. :) Orvoshoz mikor mész újra?
2012. febr. 26. 11:48
 14/19 anonim ***** válasza:

szia Gratulálok! ma te vagy a második, aki hasonló cipőben járt mint én és pozitív lett a vége... nekem meg ma megjött :(

Nektek boldog babavárást és még boldogabb gyermeknevelést!

2012. febr. 26. 17:40
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gratulációt! De még most sem értem,hogy a doki tesztje miért mutatott negatívat. Remélem minden rendben lesz a terhességem alatt.:)

Jövőhét után megyek dokihoz, akkor leszek 6 hetes. Remélem már lehet majd látni valamit.

2012. febr. 26. 19:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma megyek dokihoz.:)
2012. márc. 7. 07:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Ok, majd írj, hogy mi volt. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és mostmár lássák a babát!
2012. márc. 7. 08:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Drukkolok! Majd írj, hogy mi volt!
2012. márc. 7. 09:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Még csak a szikhólyag látszódott, jövőhéten kell mennem ujra. De van mellette egy 37 mm es cisztám is. És azt mondta, hogy majd meglátjuk hogy lesz e embrió. Most ilyenkor mivan? Ideges vagyok miatt, de remlem minden rendben lesz. Amugy dokit fogok váltani, mert egyáltalán nem vagyok megelégedve a beszéd modorával.
2012. márc. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!