Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy kisbabát várok?

Lehet, hogy kisbabát várok?

Figyelt kérdés
Február 20-án volt az ovulációm. 23-27-ig tudtunk csak együtt lenni (előtte egyáltalán nem, mert 23-án jött haza). Elméletileg ugye az ovulációtól számított 3 napon belül legesélyesebb a teherbe esés. 28-tól görcsölést,(mint amikor meg szokott jönni), reggelente enyhe émelygés és szurkáló érzés tapasztalok az alhasamban. Elméletileg 6-án kellene megjönnie és leghamarabb 2 nappal szoktam előtte a görcsölést érezni. Lehet ebből baba?
2011. márc. 2. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tünetekhez elég korai lenne a terhesség. Vasárnap tesztelj, ha nem jön meg.
2011. márc. 2. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Az ovuláció előtti 3 nap, az ovuláció napja és az azutáni az esélyes, mert a petesejt csak 24 órát él (vagy 12-t, ezen vitatkoznak). Ha + ovutesztet értettél ez alatt, akkor ok, esélyes. Ha magát az ovut, akkor nem valószínű.
2011. márc. 2. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha tuti biztos, hogy 20-án volt ovud, akkor a 23 lehet hogy már késő lesz. A petesejt ugyanis általában csak 24 órán át életképes.

De hét végén tényleg tesztelj, és kiderül.

2011. márc. 2. 12:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen eléggé kevés idő telt el, a lányommal is csak 2 hónapos terhesen kezdtem el émelyegni, hányni. Viszont akkor a következő menzeszem időpontjára már feszültek a melleim. A teszt már napok óta bekészítve és ha nem jön meg akkor tesztelek. Köszönöm a választ!
2011. márc. 2. 12:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Ovu tesztet csináltam. 22-26-ig pozitív lett. Sajna vasárnapra elfogyott és aznap már nem tudtunk venni. De az előtte való napokban gyönyörűen ott volt a 2 csík 26-án már egy árnyalattal halványabb volt a 2. csík a controll csíkhoz képest. De ugye (a leírás szerint) ez is pozitívnak számít.
2011. márc. 2. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
3 nappal utána szerintem már nem esélyes. A petesejt akkor már nem él.
2011. márc. 2. 12:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtad, hogy 20-án volt ovulációd?
2011. márc. 2. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez így most tényleg értelmetlen. Ha 20-án lett volna ovud, nem + 22-26-ig az ovuteszt. De így már más és sokkal jobb.
2011. márc. 2. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Ok! A helyzet az, hogy fent vagyok a ciklus.hu -n. Ott ugye kiszámolja, hogy mikor jön meg következőnek és, hogy mikor van ovuláció. Nekem a ciklus.hu szerint 20-án volt az ovulációm. Van olyan opció is, hogy "naptármódszer" nézet. Ott azt írták, hogy a "kritikus" napok 26-ig vannak. Ezek alapján mertem írni, hogy 20-án volt ovulációm. Viszont ovulációs tesztet most használtam életemben először így ezzel kapcsolatban még nem tudok messzemenő következtetéseket levonni. 22-23-24-25-26 -án csináltam meg az ovulációs tesztet azt írták, hogy az a legjobb ha a két vonal egyformán erős. Ez így is lett kivéve 26-án amikor az egyik egy picit halványabb volt mint a másik. Remélem így többet tudtam segíteni. Talán nem kellene hinnem a ciklus.hu-nak csak az ovu tesztnek, mivel az kézzelfoghatóbb. Szerintetek?
2011. márc. 2. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
A ciklus.hu egy kalkulátor, átlagot számol, az ovuteszt meg méri a hormont. Annak higgy. Tehát 22-e után volt ovud, ami teljesen jó, hogy babád legyen. Az ovuteszt ha +, azután 24-36 órával van ovuláció. A petesejt max. 24 órát él.
2011. márc. 2. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!