Tényleg ennyire szar lenne mostmár az x-epil is? (kép) Múlt hónapban is pozi volt és nem volt baba! Ez meg nem is tudom mi?
Nem voltam dokinál. Nemvárt előtt egy nappal teszteltem és szemmel láthatóan kijött a második csík. Még este mutogattam a férjemnek örültünk aztán másnap délután megjött.
Biztos vagyok benne hogy nem ázott el. Az előírásnak megfelelően használtam!
És mind a kettő ugyan ilyen..........
A teszt nagyon, nagyon kevés hCG-t is kimutat, főleg amikor még halvány a csík. Sajnos simán lehet hogy megtermékenyültél, elkezdődött a hormontermelés, de nem ágyazódott be és a nyálkahártyával (mint menses) távozott.
Ezért nem ajánlatos a menses kimaradása előtt tesztelni.
Ez a teszt amit mutatsz, szerintem hibás, ha kettő volt egy csomagban akkor valószínűleg mindkettő hibás. Előfordul, gondolj bele ebből több kamionnyit gyártanak nap mint nap, tüsszent egyet a szalagmunkás és máris van egy adag hibás teszt...
Tesztelj egy másikkal, szurkolok hogy pozitív legyen!
Azt én sem hiszem, hogy pozitív mert van már egy három évesem és vele láttam már pozitív x-epil tesztet.
De ilyet még soha nem csinált! És mind a kettő egyformán ilyen vastag síkos!
Mennyiségre megvolt rendesen de két nappal rövidebb volt. Rá két hétre csináltam egy tesztet ami negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!