Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Infók lent!

Lehetek terhes? Infók lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 évig szedtem fogamzásgátlót, 1 hónapja hagytam abba, mert babát szeretnénk. Voltam dokinál, aki UH-ra küldött, ahol azt mondták nincs peteérésem és a nyálkahártyám is vékony.

Éreztem azt a "szurkáló érzést" ami peteéréskor szokott lenni, 2 nappal az együttlét után pedig volt rózsaszínes folyásom, ami beágyazódáskor szokott lenni. Tegnap kellett volna megjönnie, de még mindig nem jött meg, sőt semmilyen jele annak, hogy esetleg hamarosan menstruálnék.

Mit gondoltok, lehetek terhes?

Tudom, így, hogy azt mondták, nincs peteérés és a nyálkahártyám is túlságosan vékony, elvileg nem lehetek terhes, de éreztem a "szurkálást" és volt az a rózsaszínes folyás is...Szóval nem tudom mi lehet. Reménykedem benne, hogy valamilyen "csoda" folytán összejött a baba.

Mit gondoltok?

2013. nov. 24. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
ha tegnap kellet volna megjönnie,és ma még nem jött,akkor ha reggelre sincs semmi vegyél egy tesztet.elméletileg 3 nap késés után kimutatja a teszt a terhességet,de ha nem vagy biztos magadban akkor vegyél 2 db-t és az egyiket aznap a másikat meg reggeli első pisiből csináld.
2013. nov. 24. 17:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Holnap veszek egy tesztet és kedden reggel megcsinálom...ha addig sem jön meg.

2013. nov. 24. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól is késhet hogy a fogamzàs gàtlót abbahagytad.Az eggyütlét utàn 2nappal még nem lehet beàgyazódàs tehàt a rózsaszines folyàs biztosan nem attól volt
2013. nov. 26. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Az aktus után hány nappal szokott lenni a beágyazódás?
2013. nov. 27. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. nov. 27. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Az orvos csak ennyit mondott???
2013. nov. 27. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Aktus utàn ha sikerült a megtermékenyités a 7.napon kezdödik a beàgyazódàs.
2013. nov. 27. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ennyit mondott. Kaptam Clostylbegit-et, a menstruáció 5. napján kell elkezdenem szedni, napi 2x.
2013. nov. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!