Lehetek terhes?
Nov. 6-án voltunk együtt, és nov. 16-án csináltam egy tesztet, de negatív lett, de csak pár percet vártam vele, és utána nem foglalkoztam vele, eltettem.
Ma újból a kezembe került a teszt, és a 'T'-nél nagyon halvány vonal van.
Annyira reménykedem, de nem merek tesztet csinálni, meg kedden kellene megjönnie, de remélem, hogy nem fog.
Párommal sajnos csak ritkán tudunk együtt lenni, így hogyha terhes lennék,még a fogantatás napját is meg tudnám mondani pontosan.
Először is, nincs az a teszt, ami 10 nap után kimutatja a terhességet! A nagyon érzékeny tesztek is inkább 14 nappal a sikeres aktus után mutatják ki, szóval amikor a tesztet csináltad, még nem is mutathatta ki teszt az esetleges terhességet.
A másik dolog meg, hogy ha a teszt nem az előírásnak megfelelően van elvégezve, akkor nem mutat biztos eredményt, illetve ha időn túl van értékelve, akkor az értékelhetetlen, vagyis az eredményt nem lehet figyelembe venni.
Vagyis ha nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet, az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!