Tudtok nekem tanácsot adni?
17 dpo-n vagyok, érzékenyek a melleim, napok óta alhasi szurkák vannak, pár napja hányinger, ma hányás. Tegnap teszteltem reggeli vizeletből negatívat. Lehet, hogy még is várandós lennék, csak a teszt nem mutatta ki? Van itt olyan, akinek a teszt állandóan negatívat mutatott még is várandós volt? Hogy jött rá? Sajna a ciklusom elég változó, ezért erre nem tudok hagyatkozni. Pár hónapja a pajzsmirigyemre gyógyszert szedek (alul működés miatt), de az értékeim szerint, már rendben van (TSH: 1,22). Szerintetek, mi lehet, meddig várjak az újabb teszteléssel, hogy ne ablakon kidobott pénz legyen?
34/N
Ha késői peteérésed volt, akkor elképzelhető, hogy még nem mutatja a teszt.
Hányás, hányinger sajna lehet vírustól is, gasztroentero vírusoknak ilyenkor van szezonja.
Ha addig nem jön meg, akkor 3 nap múlva tesztelj újra! Drukkolok, hogy baba legyen! Megírod majd?
Szerintem mindenkpèppen menj el nőgyògyàszhoz,Ő tud neked pontosat mondani!
Ha nem is vagy terhes,akkor is oka van a problèmàdnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!