Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudtok nekem tanácsot adni?...

Tudtok nekem tanácsot adni? Hogyan eshetek a legkönnyebben teherbe?

Figyelt kérdés
Augusztus 6.án volt missed ab-om, azután mostanáig fogamzásgátlót szedtem, mert úgy éreztem, hogy nem állok készen egy újabb terhességre. Most már nagyon szeretnék kisbabát! Tudtok nekem tanácsot adni?
2011. dec. 8. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha én ismertem volna a módját, akkor nem 6.5 évbe tellett volna.
2011. dec. 8. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia,hát legjobb dokival konzultálni alap vizsgálatok.Szorítok!
2011. dec. 8. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Ha már úgy érzed, hogy tényleg készen állsz, akkor én semmiképp se javasolnám neked, hogy hőmérőzz meg ilyenek! Nyilván hagyd abba a gyógyszert és csak legyetek együtt a pároddal egy-két hónapig amikor jól esik!

Ha nem sikerülne csak akkor kezdj el hőmérőzni meg ovutesztezni, mert szerintem neked most nem lenne túl jó rágörcsölni a dologra!

Amúgy szerintem a gyógyszer után könnyebb teherbe esni (a tévhit ellenére), úgyhogy ha abba hagyod még talán közvetlen utána nagyobb az esélyed! (A lombikosoknak szokták javasolni, hogy ha nem sikerül a lombik, akkor szedjenek pár hónapig fogamzásgátlót mert utána nagyobb az esély!)

Remélem jó tanácsot tudtam adni, és sok sikert a babához! :)

2011. dec. 8. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Én még annyit tennék hozzá, hogy nyugodtan szedheted a méhpempőt, jótékony hatású. Sok sikert a babához!
2011. dec. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!