Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi utáni 2-3. napon barnás...

Mensi utáni 2-3. napon barnás folyásom van. De ez már nem az a barnás folyás, ami a mensi "maradéka". Mitől lehet ez, tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 10:54
 1/2 A kérdező kommentje:
hozzá teszem hogy mensi elött nagyon fájt, és érzékeny volt a mellem, pedig nem szokott, reménykedtem is, de sajna megjött rendesen :((
2009. máj. 6. 10:58
 2/2 nini24 ***** válasza:

Szia!

Bocs, válaszolni nem tudok, de hasonló cipőben járok! Csak 3 napig tartott a mensim, de rendesen megvolt. Jobban is, mint eddig! De csak 3 napig. Most meg barnázok. Ilyen nekem nem szokott lenni! Szóval, én sem értem! :( Ja, igaz, 56 napra ! jött meg, de volt pém, mértem a hőmet. Ezért bíztam, h mégis lesz baba:(

2009. máj. 6. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!