Létezik ilyen a PCOS-oknál?
Figyelt kérdés
Azt mondta az endokrinológusom, hogy a PCOS olyan, hogy egyszer vannak ciszták, egyszer nincsenek. Létezik ilyen? Örültem, hogy eltűntek a cisztáim (elég sokat tettem érte) és végre az UH-n nem látszott semmi ciszta, illetve nem utolsó sorban, miden létező vizsgálaton voltam a PCOS-IR kapcsán és minden értékem jó, illetve endo doki által jóváhagyott. Köszönöm szépen a válaszokat!!!2013. nov. 20. 17:21
1/2 anonim válasza:
Amikor megjön, akkor általában a ciszta kiürül, kipukkan, magától "eltűnik". Van olyan, hogy akár több is egyszerre egy menstruációnál. De a következő peteérésnél megint ott ragad a petesejt és ciszta lesz belőle (nem is igazi ciszták ezek, de mindegy, ne menjünk bele, mindenki cisztának hívja). Így lehet az, hogy hol van hol nincs. Igen, ez sajnos ilyen.
Megkérdezhetem, miket tettél, hogy eltűnjenek a ciszták? Mennyi idő alatt tűntek el? Csak azért érdeklődöm, mert én is eltüntetősben vagyok most.
2/2 anonim válasza:
igen ez gyakran van igy. de van akinek mindig ott vannak még tökéletes hormon értékeke mellett is. De ettöl még ujra lehetnek legközelebb. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!