Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mai tesztem is -! MIÉRT?...

Mai tesztem is -! MIÉRT? 17dpo napon. Görbém csatolva. bocsi aki sokszor látta:-)

Figyelt kérdés

[link]

tüneteim azóta émelygés,hányinger,cicifájás,és néha megjönérzés.

nem vagyok terhes??vagy a teszt nem mutatja ki?

szellemcsíkos a tesztem,de nem szines.segitsetek,már kivagyok:-(

2009. nov. 19. 07:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igy fenn marad a hőd,akkor néhány nap múlva kimutatja,csak türelem
2009. nov. 19. 08:24
 2/22 anonim ***** válasza:
hogyhogy ilyen magas az átlaghőd?kicsit cikk-cakkos.Nincs hormonproblámád?
2009. nov. 19. 08:25
 3/22 anonim ***** válasza:

Talán az a szellemcsík már nagyon halovány csíkocska és szépen elkezd erősödni. :)

Drukk!!

2009. nov. 19. 08:27
 4/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

nincs semmilyen hormon gondom voltam dokinál.

már nem tudom mi van:-(baba vagy sem.

a tesztnek nincs szine.szóval -.

2009. nov. 19. 08:33
 5/22 anonim ***** válasza:

Az Én görbém:

[link]

Tegnapi Clearblue teszt elvileg negatív, de felfedeztem rajta egy egészen halvány és hajszálvékony keresztcsíkot. Úgyhogy nem tudom, mi van.

Te mivel teszteltél?

Ne adjuk fel, Én azt mondom, és kívánom, hogy mindketten Babásak legyünk.

2009. nov. 19. 08:40
 6/22 A kérdező kommentje:
szia x-epil teszt.
2009. nov. 19. 08:54
 7/22 anonim ***** válasza:

Azok múlt hónapban Nekem is negatívok lettek, de sajna nem is voltam terhes. Szerintem várj pár napot, és tesztelj újra. Nagyon szép és bíztató a görbéd. Hallottam olyanról, akinek csak hetekkel később mutatta ki a teszt, hogy babás, sőt olyanról is, akinek az egész terhesség alatt nem volt pozi tesztje. Mondjuk ezt nem is értem.

Reménykedjünk. Mikor nem kellett volna megjönnie? Nekem már két napja késik. A ciklusaim 30-33 naposak, és ma már a 37. napon járok. Én is tök ideg vagyok. Nekem semmi tünetem nincs.

2009. nov. 19. 08:57
 8/22 A kérdező kommentje:
nekem álltalában a dpo 14 napon megjön,de most nem.amugy kedd-szerdára vártam.tüneteim vannak.
2009. nov. 19. 09:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem a szellemcsíkos után 2 napra rá már halvány pozi lett, még 2 napra erős pozi. Úgyhogy nyugi, és pihi.
2009. nov. 19. 10:09
 10/22 A kérdező kommentje:
2009. nov. 19. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!