Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen a mai ovu tesztem,...

Ilyen a mai ovu tesztem, szerintetek ez már pozitív? Kép csatolva

Figyelt kérdés

[url= [link]

Tegnap még teljesen nega volt, viszont akkor esett le a hőm, ma pedig szépen felkúszott reggelre. De nem tegnap kellett volna, hogy ilyen legyen?

2010. márc. 1. 13:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2010. márc. 1. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet megnyitni...
2010. márc. 1. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem volt ennél erősebb is a T.csík!

Javaslom!Próbáld estefelé,akkor erősebben kellene kimutatnia,mert elképzelhető,hogy ma van ovud!

2010. márc. 1. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Szintén első:

Vagyis akkor lesz ovud,ha nagyon erős + a teszted!Onnan számolva 24-36óra kell...

2010. márc. 1. 14:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor miért ma ment fel a hőm 0,7 tizedet? Nem akkor kellene leesnie mikor pozi az ovuteszt, másnap meg felmennie? Kezdő vagyok még a tesztelésben....
2010. márc. 1. 14:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor este is csinálok egyet, kíváncsi leszek, hogy mit mutat, de hány óra fele kell, és mikortól ne igyak?
2010. márc. 1. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálam ez még negatív. Nekem a + teszt napján ált. leesik a hő, másnap felmegy és fentmarad. De mindenki más.
2010. márc. 1. 14:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Csütörtökön volt egy 22mm-es tüszőm, a doki azt mondta, hogy szombatig teljesen megreped, mert már félig kint volt. Az ovufájdalmak már 5 napja tartanak, hát kíváncsi leszek lesz-e ebből valami. Azért este tesztelek megint, hátha az erősebb lesz, nem rég ebédeltem. :)
2010. márc. 1. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt akkor este és ma´s nap is eggyütt voltunk,és a köv.hónapban már +tesztem lett.Sikerült az öcsi. :)

Hajrá!!!!

2010. márc. 1. 14:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Húú gratulálok az öcsikéhez! :) Hány hetes babás vagy?
2010. márc. 1. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!