Van küzületek olyan, akinek a nemvárt után 1-2 nappal barnázása volt és mégis terhes lett?
Én most ebben a cipőben járok,hogy késik 2-ik napja és barnázok.Remélem nem lesz belőle mensi.
Lécci segítsetek!Nagyon magam alattt vagyok,hétfőn --lett a tesztem.Akkor nem vagyok terhes?
Kedves utolsó:
Nekem is ugyanazok a tüneteim.És most jött meg:(((
Ha elmúlt majd a mensim,már a hőmet sem fogom mérni.Nem érdekel már.Ha akar jön,ha meg nem akkor hiába ...
Igen hasonloan voltam,2 napig barnázás,és azt hittem "kevesebbel megúszom"
aztán kiváncsiságból teszteltem.
Kisfiam már egy éves múlt(de ismerek olyat akinek megjött rendesen és mégis babás)
Ma voltam dokinál,mert nem hagyott a gondolat.Teszteltem,mert nem úgy jött meg mint szokott.Halvány --de szemmel látható--a 2-ik csík.Rohanás a dokihoz,aki közölte:Vagy vetélek,ilyenkor nem lehet mit tenni,vagy mensizni fogok a terhesség alatt bizonytalan ideig.Semmit nem kaptam,vagyis semmit nem írt fel.Csak annyit mondott,ha 4-5 nap múlva is ez marad a helyzet--vagyis + teszt,és vérzés--akkor beutaló a kórházban:(
Na ilyenkor mi van????
én nem barnázok,és ma tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!