Van küzületek olyan, akinek a nemvárt után 1-2 nappal barnázása volt és mégis terhes lett?
Én most ebben a cipőben járok,hogy késik 2-ik napja és barnázok.Remélem nem lesz belőle mensi.
Lécci segítsetek!Nagyon magam alattt vagyok,hétfőn --lett a tesztem.Akkor nem vagyok terhes?
Kedves első:
Ha ma megjön,akkor holnap már sajnos nincs értelme tesztelni.:(
Kedves 2-ik:
Mennyire volt erős a barnázásod?Késés után hány napra keztél barnázni?Köszi szépen.
Köszi,de most le vagyok törve:((
Minden tünetem volt szinte....de itt va ez a megjönérzés---lehet tényleg meg is jön...
10:29-es válaszoló:
Milyen intezitású volt a barnázásod?
Kedves utolsó!
Sajnos 2 nap késéssel nagyon úgy néz ki,hogy meg fog jönni,mert barnázni kezdetm.A múlt hónapban is így kezdődött:(aztán rá kb:3 órára rendesen meg is jött.Csak az a fucsa,hogy midíg 26-29 naposak a ciklusaim,és ma vagyok a 31-ik cn-on.
Nem tudom mit csináljak???????????Ha van baba,akkor még meg lehetne menteni,hogy megmaradjon,vagy már késő???:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!