Van itt olyan, akinek mensi helyett csak egy-két nap barnázása volt (gyenge), aztán tesztelt és baba lett?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 17:56
1/4 anonim válasza:
Igen, nálunk épp így volt. Először azt hittem meg akar jönni. Ne is foglalkoztam vele. Aztán teszteltem pár napra és terhes voltam.
2/4 anonim válasza:
Én tegnapra-mára nem várom, de a hétfői tesztem negatív lett. Még most sem jött meg. Az előbb vécézés után a papíron volt egy egyforintos nagyságú enyhén tejeskávé színű váladék. Én úgy gondolom, hogy meg fog jönni, bár nekem ilyen nem szokott lenni. De én már nem nagyon merek bizakodni. Ha péntekig nem jön meg tesztelek megint.
3/4 anonim válasza:
én azt hittem terhes vagyok.Aztán jött egy ilyen barnás izé,--aminek én még örültem is,mert azt hittem beágyazódás--és másnap megjött:(
4/4 anonim válasza:
Én menszi előtt szoktam barnázgatni, mikor terhes lettem rózsaszín nyúlós nyákom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!